Schilderbedrijf D.A.S.


uit Almelo


U bevindt zich hier: » Almelo » Schilderbedrijf D.A.S.bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchilderbedrijf D.A.S.
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Schilderbedrijf D.A.S.
Sibeliusstraat 39
7604 KC Almelo

tel: 06-19796296

Extra informatie

De Ambachtelijke Schilder oftewel Schilderbedrijf D.A.S. uit Almelo is meer dan alleen een doorsnee schildersbedrijf. Behalve dat ons schildersbedrijf uit Almelo alleen vakmensen in dienst heeft, voeren wij alle soorten schilderwerk uit,zowel in nieuwbouw als in het onderhoud.

De Ambachtelijke Schilder oftewel D.A.S. uit Almelo is meer dan alleen een doorsnee schildersbedrijf. Behalve dat ons schildersbedrijf uit Almelo alleen vakmensen in dienst heeft, voeren wij alle soorten schilderwerk uit, zowel in nieuwbouw als in het onderhoud, waarbij eventuele houtrot reparatie geen probleem is.
Indien nodig, vervangen wij slechte delen hout om zo weer een fris en schoon geheel te krijgen. Daarnaast leveren, vervangen en plaatsen wij nieuwe beglazing en verzorgen wij voor u het behang en scanwerk inclusief strak sauswerk. Vanaf heden bieden wij ook airless latexspuiten aan. Deze methode is sneller, goedkoper en strakker dan het alom bekende rollen of kwasten.

Wij werken schoon en uitsluitend met hoogstaande kwaliteitsproducten o.a. Sikkens, Sigma, Relius en Waarborg om uw woning alleen van de beste kwaliteit te kunnen voorzien. Wij maken voor u een duidelijke en heldere offerte waarin volledig staat omschreven wat uw wensen en eisen zijn, en uiteraard is een offerte kosteloos.
Daar waar problemen kunnen ontstaat bieden wij oplossingen en kunnen u dan zelfs offertes aanbieden met betrekking op onderdelen die niets met schilderwerk te maken hebben.

Mocht u behoefte hebben aan andere specialismen dan kunnen wij zorgen voor timmerlieden, tegelzetters, loodgieters etc. Op deze wijze heeft u alles onder één dak en daarom één aanspreekpunt.