Schildersbedrijf Leander Jansen


uit Almelo


U bevindt zich hier: » Almelo » Schildersbedrijf Leander Jansenbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Leander Jansen
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Schildersbedrijf Leander Jansen
Jacob van Campenstraat 3
7606TZ Almelo

tel: 06-53917898

Extra informatie

Schildersbedrijf Leander Jansen uit Almelo is gespecialiseerd in totaalonderhoud voor al uw schilderwerkzaamheden in en om het huis. U kunt bij ons terecht voor kleine klussen, maar ook voor gecompliceerde projecten. Wij beheersen het vakmanschap en beschikken over al het benodigde gereedschap voor het klaren van iedere klus. Wij leveren uitstekende service en geven volledige garantie op door ons verrichte werkzaamheden. Wij weten als geen ander dat nazorg net zo belangrijk is als aan het werken aan de klus zelf. Hier maken wij duidelijke afspraken over met onze klanten.
Op onze website vind u informatie over Schildersbedrijf Leander Jansen uit Almelo en een indicatie van de werkzaamheden die wij verrichten.
Door te kiezen voor 'contact' bovenaan deze pagina kunt u ons altijd bereiken voor vragen of het laten opmaken van offertes. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren.

Wij wensen u veel plezier met het bekijken van onze website en hopen u graag als klant te verwelkomen bij Schildersbedrijf Leander Jansen uit Almelo.

Specialiteit

Ten aller tijde staat Leander Jansen Schilderwerken uit Almelo voor u klaar.
Wij zijn gespecialiseerd in schilderwerken alsmede wandafwerking.
Door de vakkundigheid van de schilder, kunt u genieten van een afgewerkt pand.

Wij staan voor kwaliteit en daarom zal alleen eerste-klas verf worden gebruikt.
De werkzaamheden die kunnen worden verricht zijn:
  • Schilderwerk
  • Behangwerk
Sauzen
Tevens beschikken wij over een eigen rolsteiger, zodat ook de hoogste plek van uw huis, netjes in de verf kan worden gezet. Voor al uw taken kunt u bij Leander Jansen Schilderwerken uit Almelo terecht.