Schildersbedrijf Beverwijk


uit Balkbrug


U bevindt zich hier: » Balkbrug » Schildersbedrijf Beverwijkbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Beverwijk
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf Beverwijk
Zwolseweg 31
7707AA Balkbrug

tel: 0523-656641

Extra informatie

Welkom bij A. Beverwijk en zonen B.V.
A. Beverwijk en zonen BV is een bouwonderneming, welke rust op vijf pijlers:
◦Bouwen en verbouwen
◦Schilderwerk
◦Installatiewerk
◦Keukens
◦Totaalisolatie en zonnepanelen

Als meer disciplines tegelijk nodig zijn heeft Beverwijk de vakmensen in huis. Hierdoor is de inzetbaarheid en de coördinatie op het werk optimaal:
Bouwen voor mensen

Onze vakmensen bouwen volgens de onwrikbare principes van kwaliteit en degelijkheid.
Deze principes zijn weliswaar al bijna een eeuw oud, maar zeker niet ouderwets. Bovendien staat klantvriendelijk werken en netheid hoog bij ons in het vaandel. Je werkt met mensen, bij mensen en vóór mensen. Daar houden we dus graag rekening mee.
Zelf zijn we moderne mensen.
Althans, we maken gebruik van geavanceerde apparatuur en nieuw ontwikkelde methoden. We kunnen ons naadloos aanpassen aan de moderne eisen die de architect of opdrachtgever stelt. Waar het op het ambacht aankomt, staan onze vakmensen hun mannetje. Daarnaast wordt er de laatste tijd steeds meer de nadruk gelegd op duurzaamheid en bewust bezig zijn met de dingen die je doet.
We willen ons nadrukkelijk, nu en in de toekomst, blijven onderscheiden ten aanzien van het gebruiken en toepassen van grondstoffen, materialen en gereedschappen die het milieu en de portemonnee sparen. Tegelijkertijd zoveel mogelijk de duurzaamheid en het gebruiksgemak bevorderen.

Bij onderhoudswerkzaamheden en aanpassingen wordt vaak 'om mensen heen' gebouwd. Zeker dan geldt onze slogan 'Bouwen voor mensen'. Rekening houden met de bewoner, is één van de eisen die aan onze vakmensen gesteld worden. Doordat we veel disciplines in eigen huis hebben, hebben we korte lijnen en kunnen flexibel denken en werken.
Benader ons gerust voor een afspraak of kom gewoon langs, we zijn er voor u!!

Ontstaan van het bedrijf in vogelvlucht:
Op 1 mei 1915 is de heer A. Beverwijk (Bram) in Balkbrug begonnen als dorpstimmerman, de titel zzp-er was toen nog niet ‘uitgevonden’. In die tijd werden alle voorkomende timmerwerkzaamheden aangepakt, van het maken van houten kruiwagens, tot doodskisten aan toe.

Na geruime tijd, zo rond de oorlog van ‘40-‘45, kwamen achtereenvolgens zijn beide zonen Reint en Harm binnen het bedrijf. Het bedrijf ontwikkelde zich steeds verder en werden er ook grotere klussen in en buiten het dorp aangepakt, van kleinere verbouwingen, tot complete woningen en utiliteitswerken.
Om directer en sneller te kunnen handelen, werd er in de 70-er jaren ook met een schildersbedrijf en een keukenbedrijf gestart.

In 1966 kwam Bram, als derde generatie, binnen het bedrijf, waarna zijn broer Rinke in 1979 volgde.
Steeds meer werden er werkzaamheden in en om Zwolle uitgevoerd, zodat er in 1978 ook een vestiging in Zwolle werd gestart, compleet met een afdeling installatiewerk, een timmerwerkplaats en een keukenshowroom.
Dit bleek een goede keus, omdat nu de klanten voor verbouwingen aangeboden kon worden om het werk uit te voeren onder de “alles in één hand”-formule.
De timmerwerkplaats in Balkbrug werd gemoderniseerd tot timmerfabriek, terwijl de werkplaats in Zwolle meer werd toegerust tot het ‘ambachtelijk werk’ en de niet-standaard producties.

Nadat er, mede door de “alles in één hand”-formule, steeds meer woningen werden aangepast voor mensen met een handicap, werd in 1984 de inrichting van de showroom in Zwolle toegespitst op aangepaste keukens en die in Balkbrug op keukens waarbij zoveel mogelijk technieken en nieuwe innovaties worden gepresenteerd.
Benader ons gerust voor een afspraak of kom gewoon langs, we zijn er voor u!!