Lamers schildersbedrijf


uit Bemmel


U bevindt zich hier: » Bemmel » Lamers schildersbedrijfbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VLamers schildersbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Lamers schildersbedrijf
Van Bronkhorststraat 21
6681 AN Bemmel

tel: 06 - 28549851

Extra informatie

Mijn naam is Coert Lamers, geboren 11 maart 1974. Ruim vijftien jaar zit ik in de schildersbranche en na jaren in loondienst gewerkt te hebben was ik toe aan een nieuwe uitdaging, namelijk een bedrijf starten.
Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel. Daarnaast vind ik het belangrijk om de klant te bedienen met een duidelijke offerte en een concurrerende prijs. Een goed stuk werk afleveren en de klant tevreden stellen is het doel van Lamers schildersbedrijf. Een persoonlijke benadering in combinatie met betrouwbare kwaliteitszorg, garanderen de klant een gewenst resultaat.
Ik ben in het bezit van het gezel schildersdiploma niveau 3. Daarnaast beschik ik over het veiligheidscertificaat VCA. Dit certificaat is het bewijs dat de vakschilder geschoold is op het gebied van de veiligheid op en rond de werklocatie. Een geruststellende gedachte!

Uw woning is een kostbaar bezit, daar moeten we dus zuinig op zijn! Logisch dat u dan kiest voor een vakman met hart voor uw woning.
Het is belangrijk dat alles er weer perfect onderhouden uit ziet. Uw woning wordt daarmee niet alleen verfraaid maar ook langdurig beschermd.

De veelzijdigheid van verschillende materialen en kleurtoepassingen kunnen uw woning precies die uitstraling geven die u zo graag wenst.
Ik kom dan ook graag langs om uw wensen te bespreken, een goed advies te geven en een gratis offerte aan te bieden.

Vriendelijke groet,
Coert Lamers