Schildersbedrijf Lindhout


uit Bergen op Zoom


U bevindt zich hier: » Bergen op Zoom » Schildersbedrijf Lindhoutbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Lindhout
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Schildersbedrijf Lindhout
Ravelstraat 155
4614 XG Bergen op Zoom

tel: 0164-236857

Extra informatie

Schildersbedrijf Lindhout in Bergen op Zoom
Voor de lange termijn
"Een man een man, een woord een woord. Daar draait het simpelweg om: je afspraken nakomen en als het nodig is een paar extra stappen zetten om te zorgen dat de opdrachtgever tevreden is. Altijd bouwen aan de relatie op lange termijn. Dat vormt de kern van onze bedrijfsvisie.

Wij hebben ons in de afgelopen jaren ontwikkeld van een traditioneel, ambachtelijk schildersbedrijf uit Bergen op Zoom naar een moderne onderneming die zich specialiseert in vastgoedonderhoud in de breedste zin van het woord. Dat komt omdat opdrachtgevers graag met ons werken als het centrale aanspreekpunt voor het gehele onderhoud van hun vastgoed. Wij hebben ook werkelijk alle disciplines voor het uitvoeren van dat onderhoud zelf in huis.
De kern van onze aanpak is Opens internal link in current windowPLANONDERHOUD ®. Dat is een door onszelf ontwikkeld onderhoudsconcept waarmee vastgoedeigenaren volledig controle krijgen over de onderhoudskosten van hun vastgoed op de lange termijn. Dat betekent budgetzekerheid, lagere kosten en gegarandeerd onderhoud. Zo combineren wij ons vakmanschap met een innoverende visie op vastgoedonderhoud."

Specialiteit

PLANONDERHOUD ® Zorg uit handen nemen
PLANONDERHOUD ® is een door Lindhout ontwikkeld onderhoudsconcept voor de vastgoedmarkt. Het draait om de meest efficiënte inzet van tijd en budget teneinde het vastgoed op een van tevoren bepaald kwaliteitsniveau te handhaven. Het belangrijkste voordeel van het inzetten van PLANONDERHOUD ® is, dat uw vastgoedobject gedurende de afgesproken periode continu in een optimale conditie verkeert.
PLANONDERHOUD ® is gebaseerd op een vijfstappen plan waarbij de opdrachtgever en Lindhout samenwerken als gelijkwaardige partners. In de eerste fase stellen wij samen vast wat u precies voor ogen staat met het onderhoud van uw vastgoed op langere termijn. Vervolgens worden de bouwdelen geïnventariseerd en geïnspecteerd en een oorzaken- en risicoanalyse uitgevoerd. Dit leidt uiteindelijk tot het opstellen van onderhoudsscenario's en een helder plan van aanpak. In het projectvoorstel staan vervolgens precies de totale onderhoudskosten per uitvoeringsjaar omschreven. Dat betekent dat vastgoedeigenaren weten waar zij de komende tien, vijftien jaar aan toe zijn en nooit voor verrassingen komen te staan.

De voordelen van PLANONDERHOUD ® zijn evident: Lindhout neemt op gestructureerde wijze de zorg van uw vastgoedonderhoud uit handen. Dat betekent voor u zekerheid omtrent uw budget voor onderhoud, een evenwichtige kostenspreiding, lagere onderhoudskosten en gegarandeerd onderhoud.
De meest effectieve manier om uw onderhoudsbudget duurzaam en maatschappelijk verantwoord in te zetten, is met PLANONDERHOUD ® van Lindhout.