Schildersbedrijf Bos


uit Boxmeer


U bevindt zich hier: » Boxmeer » Schildersbedrijf Bosbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Bos
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf Bos
Elzenstraat 58
5831 LK Boxmeer

tel: 0485 - 573287

Extra informatie

Schildersbedrijf Bos in Boxmeer is sinds 1890 uitgegroeid tot een moderne en solide onderneming met vakbekwame allround schilders. Dankzij ons uitgebreid pakket van activiteiten zijn wij in staat om elk opdracht op gebied van schilderwerk, beglazing en klein bouwkundig onderhoud met grote zorgvuldigheid uit te voeren.
Vakmanschap, kwaliteit en service zijn enkele kernpunten die van toepassing zijn op onze onderneming. Dit imago heeft geresulteerd in een trouwe klantenkring. Wij geloven dat we met kwaliteit van ons werk en de hoge mate van service die wij bieden een unieke positie hebben veroverd in onze regio. Schildersbedrijf Bos speelt in op de specifieke wensen van de opdrachtgever, die bij voorkeur werken met een en dezelfde partij, die verantwoordelijk is voor de verschillende werkzaamheden binnen een project.
Is uw woning toe aan onderhoudsverflaag? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om binnen of buiten schilderwerk wij zorgen voor een perfecte afwerking Voor uw woning, uw duurzaamste bezit, heeft Schildersbedrijf Bos de beste materialen en de nieuwste technieken in huis. Zodat u verzekerd bent van deugdelijk en duurzaam schilderwerk. Daar hebt u jaren lang plezier van.

Omdat Walter Bos vanaf de offerte tot en met de uitvoering van het schilderwerkzaamheden meewerkt en/of begeleid heeft U altijd een aanspreekpunt, hierdoor zijn wij flexibel en efficiënt.
Schildersbedrijf Bos lijkt op het eerste oog wellicht prijstechnisch gezien niet de eerste keus te zijn, gelukkig weten bestaande opdrachtgevers beter. Immers betrouwbaarheid en kwaliteit van het bedrijf staan in een zeer gunstige verhouding met de prijs.
Schilderwerk biedt echter meer dan alleen bescherming.
Kleur werkt verfrissend en geeft sfeer aan een huis. Walter Bos geeft kleuradvies afgestemd op uw wensen.

Schildersbedrijf Bos is al jaren actief in de utiliteitsbouw zowel binnen als buiten. We kunnen de opdrachtgevers adviseren op kleur en afwerking van de gebouwen zowel binnen als buiten eventueel gebruikmakend van adviezen buitenaf.
De ervaren schilders van Schildersbedrijf Bos voeren het onderhoud aan appartementen, kloosters, scholen, kantoren en bedrijfsgebouwen op correcte en zorgvuldige wijze uit. Want degene die verantwoordelijk is voor onderhoud van bedrijfspanden stelt vaak hoge eisen op het gebied van kwaliteit, organisatie en planning. Zo zult u bij eventueel schilderwerk niet alleen optimale kwaliteit verlangen, maar ook minimale overlast.

Specialiteit
  • Behang
  • Houtrot repareren
  • Kleuradvies
  • Monumentale panden
  • Muren sausen
  • Wandafwerking
  • Oplosmiddelarme verven
  • Glasweefsel
  • Deco Home winkel