Schildersbedrijf A. van Beek


uit Brakel


U bevindt zich hier: » Brakel » Schildersbedrijf A. van Beekbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf A. van Beek
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Schildersbedrijf A. van Beek
Groenling 40
5306GS Brakel

tel: 0418-671558

Extra informatie

Over ons
Klant staat centraal
Bij Schilders en Afwerkingsbedrijf A. van Beek staat de klant centraal. De wensen en eisen van klanten worden met de grootste zorgvuldigheid benaderd en uitgevoerd. Bij dit bedrijf voelt de klant zich werkelijk koning!
Kernwaarden

Betrouwbaar, professioneel, resultaatgericht en servicegericht zijn de belangrijkste kernwaarden van Schilders en Afwerkingbedrijf A. van Beek Dit is waar wij voor staan!

Schilderwerkzaamheden
Schilders en Afwerkingsbedrijf A. van Beek is thuis in de meest uiteenlopende schilderwerkzaamheden. Als een ambachtelijk schildersbedrijf voeren wij diverse schilderwerken uit waaronder, mutatie-onderhoud, kleinschalig en grootschalig schilderwerk voor de particuliere opdrachtgever, en alle mogelijke voorkomende schilderwerkzaamheden voor de zakelijke opdrachtgever. Uiteraard zowel binnen als buiten.
Verftechnisch advies

Voor alle schilderwerken welke Schilders en Afwerkingsbedrijf A. van Beek uitvoert, wordt een verftechnisch advies opgesteld. Een verftechnisch advies wordt voorafgaand aan de werkzaamheden opgesteld.
Wij beoordelen de huidige staat van onderhoud en leggen mogelijke gebreken vast in het advies. Hierna wordt voor het geheel een passend verfsysteem opgesteld.

Door dit systeem te hanteren waarborgt Schilders en Afwerkingsbedrijf A. van Beek kwaliteit van het schilderwerk en geeft men een bepaalde zekerheid aan de klant.