Schildersbedrijf Waanders Vakschilders


uit Brummen


U bevindt zich hier: » Brummen » Schildersbedrijf Waanders Vakschildersbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Waanders Vakschilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf Waanders Vakschilders
Saturnusweg 8
6971 GX Brummen

tel: (0575) 566 230

Extra informatie

Werkzaamheden
Naast erkend schilder is Schildersbedrijf Waanders Vakschilders uit Brummen tevens erkend glaszetter en opgenomen op de lijst voor monumentenzorg. Kortom, een specialist met verstand van zaken!
Bij Schildersbedrijf Waanders Vakschilders uit Brummen kunt u terecht voor onder meer:
  • Binnen- en buitenschilderwerk
  • Hout- en marmerimitaties
  • Behang en decoratieve wandafwerking
  • Spuitwerk
  • Vloerafwerking
  • Deelvervanging houtrotherstel
  • Plaatsen en vervangen van diverse soorten glas
  • Monumentenzorg
Schildersbedrijf Waanders Vakschilders uit Brummen verzorgt werkzaamheden aan een groot aantal objecten, woningen, bedrijfsgebouwen en monumentale panden. Klik hier voor voorbeelden van gerealiseerde projecten.
Bij Schildersbedrijf Waanders Vakschilders te Brummen werken we volgens een 3-stappen plan: van inspectie, overleg & advies tot de uitvoering van de in de offerte vastgelegde afspraken.

Schildersbedrijf Waanders Vakschilders te Brummen is AF en VCA gecertificeerd. Onze goed opgeleide en ervaren vakschilders staan stuk voor stuk garant voor een perfecte uitvoering van uw schilderwerk met in acht neming van de regels op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Schildersbedrijf Waanders Vakschilders is tevens aangesloten bij de Fosag en het Bedrijfsschap.
We zijn op de hoogte van materialen, technieken en de verschillende producten die op de markt beschikbaar zijn. Op deze manier zijn we in staat voor elk project de juiste producten en materialen selecteren.

Kortom, Schildersbedrijf Waanders Vakschilders beschikt over vakmensen die uw opdracht op een professionele manier kunnen uitvoeren. Wij streven bovendien naar een snelle, flexibele service binnen ons werkgebied; het oosten van Gelderland.