Schildersbedrijf G&S


uit Budel


U bevindt zich hier: » Budel » Schildersbedrijf G&Sbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf G&S
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf G&S
Molenstraat 18
6021GV Budel

tel: 0495-491681

Extra informatie

Glaszetten en Schilderen
Onze werkwijze is als volgt:
Glaszetten

Alle soorten glas kunnen wij op elke maat leveren. Regelmatig werken we hierin samen met een aannemersbedrijf of timmerbedrijf. Het isolatieglas wordt vaak al tijdens de productie van de kozijnen bij het timmerbedrijf ingemeten. Zodra de kozijnen met ramen en deuren zijn gemonteerd, kan vrijwel direct het glas geplaatst worden. Naast het leveren en plaatsen van glas leveren wij ook spiegels, eventueel gestraald met alle denkbare ontwerpen.
ook voor hardglazen deuren kunt u bij ons terecht.

Schilderen
G & S verzorgt schilderwerken voor zowel nieuwbouw projecten als onderhoudsschilderwerken, voor bedrijf als particulier.
(zie gerealiseerde werken)
Ook zijn wij in staat om alle denkbare kleuren te mengen op onze GLOBAL PAINT kleuren verf mengmachine. Elke kleur uit alle bestaande kleurenwaaiers is door ons te maken.

Kortom, G&S heeft alle diensten in één hand.