Schildersbedrijf Grobbee BV


uit Dalfsen


U bevindt zich hier: » Dalfsen » Schildersbedrijf Grobbee BVbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Grobbee BV
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf Grobbee BV
Prins Hendrikstraat 7
7721 CZ Dalfsen

tel: 0529 - 431 629

Extra informatie

Schildersbedrijf Grobbee BV te Dalfsen
Schildersbedrijf Grobbee BV te Dalfsen is een actieve, innovatieve onderneming die continu streeft naar het leveren van de beste schilders-, onderhouds- en afwerkingsprestaties die in de markt beschikbaar zijn voor een verantwoorde prijs.

Schilderwerk, spuitwerk, beglazing, wandafwerking, speciale technieken en houtsanering vormen de kernactiviteiten van onze onderneming. Ons werkterrein bestaat uit onderhoud en nieuwbouw. Bij Schildersbedrijf Grobbee BV te Dalfsen is uw opdracht in goede handen. Met meer dan 30 vaste, goed opgeleide en gespecialiseerde medewerkers en een strikte werkorganisatie zijn wij namelijk in staat om opdrachten binnen de overeengekomen tijd uit te voeren. Daarnaast beschikt onze organisatie ook over voldoende flexibiliteit om te kunnen reageren op onvoorziene omstandigheden.
Een gezonde bedrijfscultuur, inzet en vakmanschap van onze medewerkers zijn de pijlers van ons streven naar perfectie. Schildersbedrijf Grobbee BV te Dalfsen besteedt daarom veel zorg aan het welzijn en werkplezier van de eigen mensen. Dit komt onder meer tot uiting in de voortdurende (bij)scholing van onze medewerkers. VCA * (Veiligheids Checklijst Aannemers) Kwaliteitszorg en milieu staan bij ons namelijk hoog in het vaandel en zijn middels procedures en richtlijnen nauwkeurig vastgelegd in ons kwaliteitshandboek. Dit geeft u als partner van Grobbee BV de garantie dat onze kwaliteit ook in de dagelijkse praktijk scherp in de gaten wordt gehouden.

Kortom wij combineren de hoogst haalbare prestaties met de beschikbare innovaties welke werkwijze tot op de dag van vandaag voor Schildersbedrijf Grobbee BV te Dalfsen heeft geresulteerd in een hechte, langdurige vertrouwensrelatie met zowel opdrachtgevers als medewerkers.