Schildersbedrijf E. Romijn


uit De Bilt


U bevindt zich hier: » De Bilt » Schildersbedrijf E. Romijnbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf E. Romijn
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf E. Romijn
Dr. H.K. Onnesweg 3
3731 KG De Bilt

tel: 030-2204075

Extra informatie

Voor al het onderhoud aan uw woning Schildersbedrijf E. Romijn uit De Bilt verzorgt alle voorkomende onderhoudswerken aan uw woning. In 2006 zijn wij gestart met vooral schilderwerk. Inmiddels is Schildersbedrijf E. Romijn uit De Bilt gespecialiseerd in vrijwel al het onderhoud aan uw woning. Schildersbedrijf E. Romijn uit De Bilt bied u een totaalpakket en nemen vrijwel al uw zorgen uit handen. De schilder, timmerman, loodgieter en electriciën....................wij regelen alles voor u!
Schildersbedrijf E. Romijn uit De Bilt is gevestigd, nabij Utrecht, in de Bilt.

Om continue op de hoogte te zijn van alle nieuwe materialen en technieken volgen wij regelmatig cursussen. Een voorbeeld hiervan is traprenovatie. Hiervoor zijn veel materialen op de markt waardoor het lijkt of dit een eenvoudige klus is. Dit valt tegen...............men moet de juiste materialen en gereedschappen hebben om dit precisiewerk uit te voeren.
Wij werken uitsluitend met de beste materialen, o.a. Sikkens, Quickstep, Dersimo.