Schildersbedrijf Bakker en Stoffer


uit Dedemsvaart


U bevindt zich hier: » Dedemsvaart » Schildersbedrijf Bakker en Stofferbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Bakker en Stoffer
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf Bakker en Stoffer
Van Haeringenstraat 34
7701 CS Dedemsvaart

tel: 06-12362374

Extra informatie

Het schildersbedrijf houdt zich bezig met alle werkzaamheden die een raakvlak hebben met het schildersvak. Tevens houdt de firma Bakker & Stoffer zich bezig met het plaatsen van alle soorten beglazing. Ook voor een degelijk stuk vakwerk op het gebied van behang-en wandafwerking bent u bij ons aan het juiste adres.

Het schildersbedrijf is een allround vakbekwaam schildersbedrijf die zich bezig houdt met alle voorkomende werkzaamheden van het schildersvak.
Zoals onderhoudswerkzaamheden, nieuwbouw en verbouw voor zowel particulieren, utiliteitsbouw, stichting monumentenzorg, aannemers en bedrijven in de regio.

Tevens houdt het schildersbedrijf zich bezig met het plaatsen van alle soorten beglazing dit uiteraard volgend de geldende normen en eisen. Ook voor een degelijk stuk vakwerk op het gebied van behang en wandafwerking, raamdecoratie en tapijt ben u op het juiste adres.
Met vakkennis en ervaring in combinatie met het voordurend investeren in technieken en producten en opleidingen bieden wij u een hoogwaardig en duurzaam schilderwerk aan.

Vanaf april 2013 start de campagne van de A.F. Erkenningsregeling met als slogan 'laat uw huis weer stralen!' en maak kans op € 100,00 of € 500,00
Momenteel betaald u bij onderhoud van uw woning ouder dan 2 jaar slechts 6% b.t.w.

Vanzelfsprekend kan men voor een goed en degelijk advies over kleur en materiaal bij Bakker en Stoffer terecht

Specialiteit
  • Schilderwerk buiten en binnen
  • Beglazing
  • Wandafwerking
  • Tapijt
  • Raamdecoratie
  • Advies kleur en materiaal