Schildersbedrijf Leertouwer


uit Delft


U bevindt zich hier: » Delft » Schildersbedrijf Leertouwerbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Leertouwer
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf Leertouwer
Vulcanusweg 269
2624AV Delft

tel: 015-2561880

Extra informatie

Schildersbedrijf Leertouwer Delft
Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf uit Delft in onderhoudsschilderwerk.
Het realiseren van de afgesproken kwaliteit, het waarmaken van de overeengekomen planning en het nakomen van de gemaakte afspraken zijn de punten waarmee wij ons graag identificeren. Middels het inzetten van opgeleide vakmensen en kwaliteitsverf staat het leveren van duurzaam kwaliteitswerk bij ons voorop. Naast het schilderwerk adviseren wij u ook over kleur, materiaalkeuze, verfsystemen en het meerjaren onderhoud. Leertouwer Schilders werkt onder andere voor diverse woningbouwverengingen, Verenigingen van Eigenaren, Gemeente Delft, TU Delft, vele bedrijven en particulieren.
Historie

In het jaar 1897 richt Jacobus Leertouwer het schildersbedrijf Leertouwer uit Delft op. Gevestigd aan de Gasthuislaan 124, in het historische centrum van Delft. Zijn drie zonen Koos, Hans en Sam nemen geleidelijk het bedrijf uit Delft over en verplaatsen het naar de rand van Delft, aan de Vulcanusweg 269. In 1990 neemt Sam Leertouwer, de derde generatie, het bedrijf over. Heden ten dage is de vierde generatie, Juriën Leertouwer, reeds betrokken bij Schildersbedrijf Leertouwer.
Missie/Visie

Wij werken klantgericht en streven ernaar om uitsluitend met vakbekwame en zeer gemotiveerde medewerkers de hoogste kwaliteit voor onze opdrachtgevers te realiseren. Het overtreffen van de verwachtingen bij onze opdrachtgevers staat bij ons voorop.
Organisatie

Goed personeel is een eerste vereiste voor een bedrijf om te kunnen waarmaken wat men de opdrachtgever belooft. Vandaar dat door de tijden heen aan dit aspect veel aandacht is geschonken.Het materiaal kan nog zo goed zijn, als de schilder die het aanbrengt zijn vak niet beheerst krijgt u een slecht resultaat. De schilders die bij ons in dienst zijn werken al tientallen jaren in vaste dienst. Het zijn opgeleide vakmensen die regelmatig de nieuwste ontwikkelingen op hun vakgebied volgen.

Specialiteit
  • Hoogbouw
  • Houtrot repareren
  • Kleuradvies
  • Lekkage / brandschadeherstel
  • Monumentale panden
  • Muren sausen
  • Plafondafwerking
  • Spuitwerk
  • Timmerwerk
  • Wandafwerking