Zilmar Schildersbedrijf


uit Den oever


U bevindt zich hier: » Den oever » Zilmar Schildersbedrijfbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VZilmar Schildersbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Zilmar Schildersbedrijf
Hogegest 3
1779 EJ Den oever

tel: 0227 - 512532

Extra informatie

Inmiddels bestaat het bedrijf 15 jaar en is door mijzelf opgericht, dus een eenmanszaak, maar ik werk ook samen met collega's bij grote projecten of er worden schilders ingehuurd . De opdrachten komen van zowel particulieren als bedrijven. Inmiddels is er een vaste klantenkring opgebouwd in de Noordkop, waar het prettig werken is omdat er met de klanten een vertrouwensband is ontstaan. In deze branche heb ik ruim 20 jaar ervaring, vooral renovatie-schilderwerk is een specialiteit geworden. En bij het renoveren hoort ook houtrot-sanering : op foto site's zijn een aantal duidelijke voorbeelden hiervan te vinden.
Door de jaren heen is er veel veranderd op innovatief gebied :
al het werk wordt uitgevoerd met modern klimmaterieel. Schuurmachines zijn voorzien van stofafzuiging, de beste en duurzaamste producten die er op de markt zijn, worden aangewend om het werk op een uitermate vakkundige en doelmatige manier uit te voeren, waar ook rekening wordt gehouden met het milieu. De voordelen van een klein bedrijf zijn dat je heel flexibel kunt werken doordat jijzelf als uitvoerder en verantwoordelijke persoon direct met de klant spreekt. Zo kan het voorkomen dat de klant tijdens de uitvoering van het werk tot het inzicht komt dat men een andere kleurstelling wil... dit is allemaal mogelijk met goed en duidelijk overleg, zodat het schildersplan binnen een tijdstonde van een halfuur kan wijzigen.
Door vakmanschap en jarenlange ervaring leveren wij schilderwerk af wat aan de hoogste eisen en kwaliteit voldoet. Hoogwaardige verfprodukten, zoals Sigma en Sikkens, ondersteunen deze hoge norm waar u gegarandeerd jarenlang plezier van zult ondervinden. Bovendien krijgt u 3 jaar garantie op al het schilderwerk.
  • U krijgt gratis en vrijblijvend een offerte en kleuren advies
  • Korte uitvoertijd tussen aanvang en einde werk
  • Schoon, veilig en doelmatig werken ( VCA )
  • Flexibel door goed en duidelijk overleg
  • Scherpe vaste contractprijs
  • Garantie op schilderwerk
  • Milieu bewust werken
  • Hoogwaardige verf
  • Duurzaamheid
Een mooi huis is o.a. een huis dat iets uitstraalt. Een belangrijke voorwaarde voor die uitstraling is dat de kleuren aanspreken en nog belangrijker dat er een kwaliteits-verf is gebruikt die bestaat uit hoogwaardige en duurzame grondstoffen. Maar het aller belangrijkste is dat de ondergrond op de juiste manier is behandeld, het is als het ware de fundering die de verf draagt en onzichtbaar blijft. Als deze basis niet vakkundig is behandeld, dan ziet men dit na korte tijd op die mooie buitenkant verschijnen in de vorm van onthechting, scheurtjes en blaasjes.
Een goede basis begint met houtrot-sanering : rot en slecht hout wordt verwijdert en met speciale producten herstelt. Sigma Flexidur, Componex en Woodfill zijn enkele merknamen die voor een duurzame herstel gebruikt worden. Ook deel vervanging is een methode : houten delen worden op maat gezaagd en met urethaan lijm verbonden met de constructie. Met extra deuvel verbindingen wordt er een zeer duurzame en unieke houtverbinding gemaakt ( zie voorbeelden op de website ).

Verven is geen schilderen : goed schilderen vereist nu eenmaal kennis, ervaring en niet te vergeten ambitie. In elk beroep zijn ervaring, kennis en de materialen die er toe bij dragen dat men een goed eindresultaat kan neerzetten. Verft men zijn huis zelf en laat men dit eens doen door een schilder, dan ziet men pas het verschil tussen verven en schilderen, uitzonderingen bevestigen de regel natuurlijk, maar dan doet men er vaak te lang over en verdwijnt al die kostbare vrije tijd als sneeuw voor de zon. Ook zijn de producten van de vakschilder vaak van een hogere en duurzamere kwaliteit dan die in de bouwmarkten verkrijgbaar zijn.

Specialiteit

Renovatieschilderwerk:
Schilderwerk in slechte staat verwijderen, intacte lagen behandelen en opnieuw een goede basis maken en afschilderen met een kwaliteitsverf.

Houtrot renovatie:
Slecht en rot hout repareren met duurzame reparatie producten.

Wanddecoratie:

Aanbrengen van alle soorten behang, muren en plafond sauzen in alle mogelijke kleuren, aanbrengen decoratie ornamenten, lijsten en reparatie van scheuren enz.

Vervanging deur, raamkozijnen, boeidelen, windveren, rabatdelen, montage Keralit ( zie fotopagina rood / groen huis )

Glaszetten

Plaatselijke reparatie van voegen, en metselwerk, impregneren van buiten en binnenmuren.