Schildersbedrijf Lenferink


uit Deventer


U bevindt zich hier: » Deventer » Schildersbedrijf Lenferinkbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Lenferink
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf Lenferink
Hanzeweg 51
7418 AV Deventer

tel: 0572 - 371777

Extra informatie

De totaalaanpak van Schildersbedrijf Lenferink in Deventer
U bent op zoek naar een bedrijf in Deventer waar dynamiek en vakwerk hand in hand gaan. Een bedrijf in Deventer dat zonder moeilijk te doen de zaken snel en doeltreffend voor u regelt. Dat een verfrissende visie heeft op onderhoud en afbouw. Waar korte lijnen en flexibiliteit vanzelfsprekend zijn. In dat geval bent u bij Lenferink in Deventer aan het juiste adres. Alle nieuwbouw- en onderhoudswerkzaamheden voeren wij in eigen beheer uit. Zo houdt u de touwtjes in handen, zonder voortdurend met allerlei verschillende contactpersonen te hoeven overleggen. Vanuit onze negen vestigingen zijn wij overal in Nederland pijlsnel ter plekke.
Thuis in alle sectoren

Sommige bedrijven specialiseren zich op een klein gedeelte van de markt. Lenferink in Deventer niet. Gewoon omdat wij vinden dat je in alle sectoren topkwaliteit moet kunnen leveren. Woningbouw-verenigingen, scholen, gemeenten, institutionele beleggers, instellingen uit de gezondheidszorg, aannemingsbedrijven, particulieren: ze horen allemaal bij onze klanten. Hebt u een beperkt budget? Ook dan zorgt Lenferink voor oplossingen en niet voor problemen. Vanzelfsprekend tegen dezelfde kwaliteitsgaranties.

Innovatie en toekomst
Voor de meeste bedrijven een moeilijk onderwerp, maar bij Lenferink in Deventer een speerpunt. Door voortdurend te investeren in nieuwe technieken, milieu en veiligheid houden we onze voorsprong op de concurrentie. En daar profiteert u van mee, want u bespaart hiermee. Diverse certificaten garanderen u dat al onze werkzaamheden volgens een projectgerichte kwaliteitszorg (milieu en veiligheid) worden uitgevoerd. Het resultaat: een efficiente en moderne totaalaanpak door een organisatie die klaar blijft voor de toekomst. U kiest voor een bedrijf met oog voor de toekomst. U kiest voor een jong bedrijf, waar scholing en ontwikkeling centraal staan. U kiest voor een totaalaanpak dat geld oplevert, in plaats van geld kost. In dat geval kiest u voor Lenferink in Deventer. Bel meteen voor een vrijblijvende afspraak in een van onze vestigingen en maak de stap naar totaalaanpak.