De Variabele


uit Doetinchem


U bevindt zich hier: » Doetinchem » De Variabelebedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VDe Variabele
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
De Variabele
Fabriekstraat 17/B
7005 AP Doetinchem

tel: 0800-7107

Extra informatie

Mensen, mensen, mensen. Daar draait het om. Mensen met behoefte aan een levendige omgeving waarin ze prettig, veilig en met plezier kunnen wonen en werken.
Corporaties staan voor een mooie, maar lastige taak. Met één oog op het strategische programma en het andere op de uitvoering moeten woningen mee in de transitie van de samenleving. Mee met de veranderende menselijke maat. Met kleinere huishoudens en een grotere vraag naar woonflexibiliteit, -zorg en -variatie. En dan hebben we het nog niet eens over de klimaatdoelen en verduurzaming. Ga daar maar eens aan staan.
Daarom is een kennismaking met De Variabele zo goed voor je humeur. We zijn dé partner voor corporaties die innovatie inzetten om hun doelen sneller en beter te bereiken.

Wie we zijn
We brengen uw corporatie eerder verder. Zodat u goed op koers komt of blijft met uw plannen.

Vastgoedvernieuwers die uit de tredmolen van het voorspelbare stappen. Die corporaties wijzen op uitwegen uit hokjes, impasses of achterblijvende voortgang. Zo’n club zijn wij. De Variabele.
In 2017 fuseerden we met drie onderhoudsbedrijven vanuit een gedeelde visie tot De Variabele. We zien de vastgoedmarkt veranderen. Corporaties vragen om specialisten die aan de ene kant expertise en visie toevoegen, aan de andere kant professioneel uitvoeren wat gedaan moet worden. Zo kan de corporatie zich steeds beter concentreren op strategie en beleid.

Die rol van inspirator en behulpzame partner; die ligt ons prima. Hij past onze mentaliteit als gegoten. En we hebben er de beste mensen en uitrusting voor.