Schildersbedrijf Temebel BV


uit Doetinchem


U bevindt zich hier: » Doetinchem » Schildersbedrijf Temebel BVbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Temebel BV
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf Temebel BV
Vlijtstraat 5
7005 BN Doetinchem

tel: 0314-323464

Extra informatie

Totaalonderhoud voor vastgoed
Temebel is in 1936 begonnen als schildersbedrijf. De afgelopen jaren heeft Temebel zich steeds meer gericht op diverse onderhoudswerkzaamheden in en om de woning voor particulieren en resultaatgericht samenwerken met woningbouwcorporaties, VVE’s, onderwijsinstellingen en bedrijven.
Met temebel weet u precies waar u aan toe bent. U krijgt namelijk een complete offerte waarin alle belangrijke aspecten helder zijn beschreven. Denk hierbij aan de aard en omvang van de werkzaamheden, de materialen, de benodigde tijd en de planning. Ook de afspraken over de kosten zijn helder: de begroting is afgestemd op de algemene en specifieke kenmerken van uw opdracht.

Resultaatgericht samenwerken

Resultaatgericht samenwerken betekent dat temebel als opdrachtnemer scenario’s opstelt om het door u gewenste kwaliteitsniveau te realiseren. Op deze manier is er meer sprake van een samenwerking dan van een traditionele opdrachtgever-uitvoerder relatie. De taken en verantwoordelijkheden van beide partijen worden vastgelegd in een onderhoudsplan. U kunt dus van te voren exact inschatten hoeveel de onderhoudskosten van een pand of complex voor een langere periode bedragen.

Duurzaam ondernemen

Temebel neemt zijn verantwoordelijkheid wanneer het gaat om het milieu. Wij gaan duurzaam om met hout [link naar ‘renovatie’] en scheiden bouwafval om ervoor te zorgen dat de materialen worden hergebruikt. Bovendien bieden we duurzame verf aan die topkwaliteit combineert met een zeer lage impact op het milieu.
Maatschappelijk verantwoord ondernemen gaat echter verder dan de zorg voor een goed milieu. Wij geven natuurlijk ook om onze medewerkers en het waarborgen van hun veiligheid en gezondheid. Het VCA keurmerk geeft aan dat temebel objectief en structureel wordt getoetst op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Wat kunnen wij voor u betekenen? Bel 0314-323464 of mail ons. Wij adviseren u graag.