Schildersbedrijf Wim Ebbers


uit Doetinchem


U bevindt zich hier: » Doetinchem » Schildersbedrijf Wim Ebbersbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf Wim Ebbers
Geert Grootestraat 40
7009MJ Doetinchem

tel: 06-28386002

Extra informatie

Uw schildersbedrijf voor Doetinchem en omstreken
Schildersbedrijf Wim Ebbers staat als schildersbedrijf niet alleen voor hoog gekwalificeerd schilderwerk. Hoewel de traditie van het schildersvak centraal staat, kunt u hier ook voor ander specialistisch werk terecht. Door een uitgebalanceerde combinatie van traditionele technieken met moderne, hoogwaardige materialen en toepassing van passende verfsystemen kunnen wij u authentiek werk van hoge kwaliteit bieden. Wij zijn gespecialiseerd in alle facetten van het schildersvak. Van nauwkeurige voorbehandeling tot deskundige afwerking, Schildersbedrijf Wim Ebbers is een allround professional voor uw complete schilderwerk.
Doordat wij aangesloten zijn bij het landelijke netwerk van Sigma EigenZaak, kunnen wij gunstige afspraken maken met leveranciers. Dit resulteert in lagere kosten, goede voorwaarden en collectiviteitskortingen voor verschillende diensten.

Schilderwerk van topkwaliteit

Of u nu wilt dat uw schilderwerk jaarlijks onderhouden wordt of dat u een renovatie- of restauratieklus heeft, Schildersbedrijf Wim Ebbers uit Doetinchem kan een veelzijdig dienstenpakket leveren. Behalve binnen- of buitenschilderwerk kunt u ons ook inschakelen voor het plaatsen van isolatie- en enkelglas, een scala aan wandafwerking, spuiten van o.a. wanden en plafonds en meubels, en klein stucwerk. Dankzij de grote vakbekwaamheid waarin we onze specialismen gebruiken, kunnen we vrijwel altijd aan uw wensen voldoen.