Schildersbedrijf 't Wassinkhuys


uit Doetinchem


U bevindt zich hier: » Doetinchem » Schildersbedrijf 't Wassinkhuysbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf 't Wassinkhuys
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf 't Wassinkhuys
Havenstraat 31
7000 AP Doetinchem

tel: 0314 36 41 82

Extra informatie

Schildersbedrijf 't Wassinkhuys te Doetinchem
Sinds 1996 zijn wij gevestigd op industrieterrein "De Verheulsweide" te Doetinchem. Eerst in een pand aan de Gildenstraat en sinds maart 2004 aan de Havenstraat 31. Dit is de uitvalsbasis van ons gemotiveerde team. Ons werkgebied is Doetinchem en directe omgeving: dicht bij de basis, dicht bij u in de buurt.
U kunt bij ons niet alleen terecht voor binnen- en buitenschilderwerk, maar ook voor beglazings- en behangwerkzaamheden.

Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid tot het sluiten van een meerjarenonderhoudsschema. Hierbij bent u voor een langere periode verzekerd van optimaal buitenschilderwerk. Tenslotte moet uw vastgoed wél goed onderhouden worden!
Neem de proef op de som en vraag ons om een vrijblijvend advies en prijsopgave. In een persoonlijk gesprekje inventariseren wij uw wensen. Deze vertalen wij vervolgens in een duidelijke offerte, desgewenst aangevuld met een kleuradvies.

Onderhoud is behoud en verdient de juiste aandacht. En daar hebben wij oog voor!!