Schildersbedrijf Nill


uit Doornenburg


U bevindt zich hier: » Doornenburg » Schildersbedrijf Nillbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Nill
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf Nill
De Slink 28
6686DH Doornenburg

tel: 06-45094660

Extra informatie

De juiste en voordelige partner voor uw schilderwerk!
Schildersbedrijf Nill is gevestigd in Doornenburg (Gelderland) en valt onder gemeente Lingewaard. Uw schildersbedrijf voor de regio Arnhem/Nijmegen en daarbuiten. Onze particulieren en zakelijke diensten bestaan uit binnenschilderwerk ,buitenschilderwerk ,behangen en glaswerk. De professionele producten die wij hanteren zijn van Sikkens ,Veveo ,Wijzonol , Sigma , Brillux en Drost. Profiteer nu ook van het lage btw tarief van 9%. Dit geldt alleen voor woningen die ouder zijn dan 2 jaar. Voor meer informatie belastingdienst schilderen. En vanaf begin november t/m eind februari kunt profiteren van 10% winter korting op u gehele offerte. Ons schildersbedrijf is BS erkend bij de Betere Schilder. Een Betere Schilder voldoet aan een aantal belangrijke kwaliteitsnormen, zo heeft u de zekerheid dat u zaken doet met een degelijke, vertrouwde vakschilder. Wij leveren u kwaliteit, service en garantie.Voorwaarden BS erkend. Wilt u een afspraak of offerte? Neem dan contact met Nillschilderwerken. Wilt u iets extra's van ons bedrijf, zoals handige tips of informatie. Kijk dan ook eens op www.schilderweethet.nl