Schildersbedrijf Broekhuizen


uit Dronten


U bevindt zich hier: » Dronten » Schildersbedrijf Broekhuizenbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Broekhuizen
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf Broekhuizen
De Vecht 24
8253 PH Dronten

tel: 0321-314717

Extra informatie

Schildersbedrijf Broekhuizen uit Dronten is een flexibel bedrijf waar u vlot en bekwaam geholpen wordt. Onze opdrachtgevers zijn heel divers: particulieren, bedrijven en (semi-)overheden zoals scholen, woningbouwverenigingen, gemeenten en stichtingen. Wij zijn er van overtuigd dat investeren in goed schilderwerk werkt. Schildersbedrijf Broekhuizen uit Dronten levert prima schilderwerk, van hoge kwaliteit en uiteraard met garantie. Maar, net zo belangrijk, bij het bedrijf uit Dronten werken plezierige mensen die rekening houden met de wensen van de klant en correct en netjes zijn. Voor Schildersbedrijf Broekhuizen uit Dronten is dit net zo belangrijk als het leveren van een goed stuk schilderwerk. Kiest u voor Schildersbedrijf Broekhuizen uit Dronten dan krijgt u kwaliteit, vertrouwen, garantie en vakmanschap.
De klant is koning, wordt veel gezegd en dat geldt zeker voor een schildersbedrijf waar service hoog in het vaandel staat. Als erkend schildersbedrijf is Schildersbedrijf Broekhuizen uit Dronten gewend met de klant mee te denken en een aanbod op maat te maken. Wij bieden ook flexibele onderhoudsplannen voor meerdere jaren, voor woning en bedrijf.
Wij zijn gewend mee te denken met de klant en mogelijkheden te onderzoeken en voor te leggen. Wij vinden het belangrijk dat de klant een goed beeld krijgt van wat kan en zo een weloverwogen keuze kan maken in wat Schildersbedrijf Broekhuizen heeft te bieden. Of het nu gaat om buitenschilderwerk van een woning, het behangen en schilderen van een woonkamer of het glaszetten in een nieuwbouwproject of bij een bestaande situatie, Schildersbedrijf Broekhuizen is van alle markten thuis.

Planning van de werkzaamheden gebeurt in overleg met de klant en afspraken worden nagekomen. De prijs-kwaliteitverhouding is gegarandeerd goed bij Schildersbedrijf Broekhuizen. Van offerte en kleuradvies tot en met de oplevering van de werkzaamheden staan de afspraken als een huis.
Het werkgebied van ons bedrijf is vooral gericht op Oost Flevoland. De gemeente Dronten (Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant) en Lelystad. Regelmatig, vaak voor een bestaande relatie, zijn we buiten deze grenzen werkzaam.

Specialiteit
 • Specialisatie
 • Behang
 • Wandafwerking
 • Houtimitaties
 • Aanbrengen van scan
 • Marmerimitaties
 • Vinyl Sierpleister
 • Diensten
 • Onderhoud
 • Schilderwerk binnen
 • Schilderwerk buiten