Het SchildersGilde


uit Edam


U bevindt zich hier: » Edam » Het SchildersGildebedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VHet SchildersGilde
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Het SchildersGilde
Beitelstraat 31
1135 KV Edam

tel: 0299-315225

Extra informatie

Het SchildersGilde is sinds de vorige eeuw een bekend, betrouwbaar en Volendams schildersbedrijf gevestigd in Edam. Met onze persoonlijke betrokkenheid en professionele benadering bieden wij een dienstenpakket aan voor onderhoud en renovatie van al uw onroerend goed.
Ons team van vakbekwame mensen bestaat hoofdzakelijk uit schilders maar dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij putten uit een groot netwerk van specialisten en vakmensen op alle andere gebieden van onderhoud en renovatie.
Onze klantenkring betreft voornamelijk de woningbouw, vastgoedorganisaties en aannemerij, scholengemeenschappen, overheidsgebouwen, VVE’s, en verzekeringsmaatschappijen. Voor particulieren en bedrijven. Op de website vindt u informatie over de diensten ondersteund door foto's. Eventuele overige informatie kunt u telefonisch opvragen of via de e-mail.