Schildersbedrijf Prins


uit Ede


U bevindt zich hier: » Ede » Schildersbedrijf Prinsbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Prins
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf Prins
Venturistraat 7
6718 XW Ede

tel: 0318-618962

Extra informatie

Schildersbedrijf Prins in Ede is bijna 90 jaar een begrip in Ede en omstreken op het gebied van schilderwerk / glas / totaal onderhoud en wandafwerking. Schildersbedrijf Prins B.V. heeft een personeelsbezetting van 25 gecertificeerde schilders , onderhoudsspecialisten en glaszetters.
Wij werken voor woningcorporaties, vastgoedbeheerders, bedrijven en particulieren. Voor ons is vanzelfsprekend dat KWALITEIT, SERVICE EN DUURZAAMHEID de kernbegrippen zijn om uw pand of woning te wapenen tegen verval.
Wij hebben zeer veel ervaring met nieuwbouw en groot planmatig onderhoud van woningen, industriële ondernemingen, appartementcomplexen en monumentale panden. Met vakwerk, kwaliteit en de beste verfsystemen pakken wij uw pand aan.
KWALITEITS KEURMERK : AF-ERKEND

Wij zijn al jaren in het bezit van dit bekende kwaliteitskeurmerk. Een AF-erkende onderhoudsspecialist wordt periodiek gecontroleerd door een onafhankelijke inspectie op o.a. technische kwaliteit, vak- en bedrijfstechnischediploma’s, afhandeling van eventuele klachten en hantering van de Algemene Consumentenvoorwaarden.
VCA

Wij streven naar een gezonde en veilige werkomgeving voor onze medewerkers. Zij zijn allen VCA-gecertificeerd en Schildersbedrijf Prins in Ede is in bezit van het VCA-certificaat. Ieder jaar wordt ons bedrijf getoetst aan de voorwaarden van dit certificaat.