Schildersbedrijf Van Herk


uit Epe


U bevindt zich hier: » Epe » Schildersbedrijf Van Herkbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Van Herk
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Schildersbedrijf Van Herk
Korte Veenteweg 6
8161PC Epe

tel: 0578-620615

Extra informatie

Schildersbedrijf Van Herk in Epe
Al ruim 30 jaar verzorgt Schildersbedrijf Van Herk in Epe van vele particuliere woningen en bedrijfsgebouwen in Epe en omgeving. Met zelfstandige, gediplomeerde en professionele schilders is Schildersbedrijf Van Herk in Epe een betrouwbare partner, waarmee heldere afspraken worden gemaakt, die goede nazorg levert en garant staat voor een uitmuntende kwaliteit. In een eerste gesprek lichten wij alle schilderwerkzaamheden uitgebreid toe en bespreken wij eventuele voorbehandeling en de mogelijkheden voor onderhoud. Op basis van de staat van onderhoud van uw woning ontvangt u van ons een toegesneden verfadvies en een duidelijke offerte en verfbestek.
Met Schildersbedrijf Van Herk in Epe kunt u afspraken maken over het spreiden van de onderhoudskosten van het schilderwerk over meerdere jaren, met een op maat gesneden meerjaren-onderhoudsplan. Spreiding van het schilderwerk in 1-3 jaren is ook mogelijk. Het eerste jaar wordt uw woning in de door u gewenste kleur in de grondverf gezet, het tweede jaar volgt voorlak en in het derde jaar wordt uw woning afgeschilderd. Uw woning of bedrijfspand ziet er vanaf jaar 1 al schitterend uit, maar de kosten worden verspreid over meerdere jaren. Deze optie is niet alleen kosten-technisch interessant, maar u creëert ook een gezonde vochthuishouding in het houtwerk van uw woning, wat direct bijdraagt aan de duurzaamheid. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor het winterklaar maken van uw woning of bedrijfspand.

In onze ruime werkplaats beschikken wij over een moderne kleurmakerij, waar verf in iedere door u gewenste kleur kan worden gemengd. Desgewenst kunnen wij u in contact brengen met een kleuradviseuse die, tegen vergoeding, precies kan vertellen welke kleuren bij uw in- of exterieur passen. Daarnaast werken wij nauw samen met een gerenommeerd architectenbureau uit Epe.
Het ontzorgen van uw onderhoud bij Van Herk gaat verder dan alleen schilderen. Naast het schilderen kunt u hierbij denken aan het leveren en plaatsen van diverse soorten beglazing, gevelreiniging en impregnatie van muren en daken, het schoonmaken en inspectie van dakgoten, diverse soorten wand- en vloerafwerking, zoals behang, glasweefsel, sierpleister, meerkleurenverf, spaan- en rol technieken en vloercoatings. Door alles onder te brengen bij een betrouwbare partij, worden zorgen uit handen genomen en blijven de communicatielijnen kort.

Graag lichten wij alle mogelijkheden die ons bedrijf voor u heeft in een persoonlijk gesprek nader aan u toe. Bel gerust voor een informatief gesprek.
Schildersbedrijf Van Herk in Epe is AF-erkend, VCA gecertificeerd, lid van de FOSAG en werkt volgens de geldende regels voor gezondheid en milieu. Wij werken met hoogwaardige verfproducten van o.a. Sigma, Sikkens en Wyzonol en andere topproducten.

Specialiteit
  • Service
  • Gratis offerte
  • Glasbewerking
  • Vakkundige glasreparaties
  • Leveren en plaatsen Iso-glas
  • Schilderen
  • Wandafwerking