Overzicht schildersbedrijf GapingeU bevindt zich hier: Zeeland » Gapinge
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy

 

Schildersbedrijf Hijssnar
Nieuwe Wei 3
4352AM Gapinge

tel: 06-22638604

Extra informatie schildersbedrijf:
Voor klussen en onderhoud aan woningen en andere gebouwen. Van het ophangen van een schilderijtje tot het volledig renoveren/vervangen van een keuken of badkamer. Naast klussen en onderhoud vervaardig ik ook maquettes voor particulier en bedrijf. Ook het bouwen van schaalmodellen behoort tot mijn werkzaamheden. Sinds 1992 actief in deze branches.


schildersbedrijven die ook in Gapinge actief zijn
 

Schildersbedrijf Den Breejen Zeeland
Singel 259
4381VJ Vlissingen

tel: 0118-412308

Extra informatie schildersbedrijf:
Schildersbedrijf Den Breejen Zeeland in Vlissingen benoemt schilderen is een vak, een ambacht waarin gevestigde tradities en moderne technieken samengaan en past het ook als zodanig toe. Schildersbedrijf Den Breejen Zeeland in Vlissingen is specialist in binnen- en buitenverfwerk zowel onderhoud als nieuw, evenals alle andere voorkomende .......
 

Schildersbedrijf Dekker
De Zompe 36
4353RV Serooskerke Walcheren

tel: 0118-642078

Extra informatie schildersbedrijf:
Schildersbedrijf Dekker brengt al meer dan 18 jaar kleur in Zeeland. Bent u op zoek naar een betrouwbaar en flexibel schildersbedrijf dat hoogwaardige kwaliteit garandeert, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij verzorgen onderhoudswerkzaamheden voor verschillende soorten gebouwen en projecten als monumentale panden, Vereniging van Eigenaren (V.v.E.), woningcorporaties, scholen, kantoren en woningen.
 

Schildersbedrijf JFR
Anna Blamanlaan 64
4385 KK Vlissingen

tel: 0118 - 478620

Extra informatie schildersbedrijf:
Schildersbedrijf JFR Schildersbedrijf JFR is gevestigd te Vlissingen en verricht sinds 1993 diverse soorten schilderwerk. U profiteert van de goede naam, die ons bedrijf in de loop der jaren heeft opgebouwd. U profiteert van onze service, vakmanschap en creativiteit. Een van onze werkzaamheden zijn onderhoudsschilderwerken in de particuliere .......
 

Schildersbedrijf Roland van Winden
Rouaansekaai 49 b
4331 HC Middelburg

tel: 0118-639505

Extra informatie schildersbedrijf:
Schildersbedrijf Roland van Winden te Middelburg Schildersbedrijf Roland van Winden is gevestigd in het historische stadshart van Middelburg. Het bedrijf is gespecialiseerd, mede dankzij een jarenlange ervaring, in het schilderen en het onderhouden van monumentale panden, zowel van binnen als van buiten. Vakmanschap met hart voor uw .......


Plaatsen in omgeving van Gapinge


Arnemuiden (2 schildersbedrijven)
Grijpskerke (1 schildersbedrijf)
Koudekerke (2 schildersbedrijven)
Middelburg (5 schildersbedrijven)
Oost-souburg (1 schildersbedrijf)
Serooskerke Walcheren (1 schildersbedrijf)
Vlissingen (8 schildersbedrijven)
Westkapelle (2 schildersbedrijven)Bent u een schildersbedrijf uit Gapinge of elders en wilt u uw schildersbedrijf activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Gapinge staat momenteel 1 schildersbedrijf vermeld.