Schildersbedrijf P.M. Hijnen


uit Gorinchem


U bevindt zich hier: » Gorinchem » Schildersbedrijf P.M. Hijnenbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf P.M. Hijnen
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Schildersbedrijf P.M. Hijnen
Haarweg 5
4205 NC Gorinchem

tel: 0183-513870

Extra informatie

Ons bedrijf uit Gorinchem is een ambachtelijk en eigentijds schildersbedrijf, toonaangevend met schilderwerk in de ruimste zin van het woord. De onderneming uit Gorinchem staat garant voor kwaliteit en flexibiliteit. Dit kunnen wij garanderen door enerzijds korte communicatielijnen en anderzijds door ervaren en gediplomeerde vaklieden in te zetten.
Door ervaring in de diversiteit van onze schilderwerken in samenloop met de tevreden gestelde klanten, hebben wij een ruimtal projecten succesvol opgeleverd. Onze afzetmarkt is net zo ruim als onze ervaring; VvE’s, bedrijven, instellingen en particulieren.
Schildersbedrijf P.M. Hijnen te Gorinchem kent zijn oorsprong uit onderhoudsschilderwerk, van kantoorgebouw tot monumentaal pand, van particulier tot instelling. Inmiddels is geen enkel object ons vreemd, zowel in onderhouds-, nieuwbouw- en renovatieprojecten. De kwalitatieve conservering van ondergronden behalen wij door onze kennis en samenwerking met controlerende leveranciers en fabrikanten.

Schildersbedrijf P.M. Hijnen te Gorinchem bied onze medewerkers uiteraard de mogelijkheid om zich optimaal te kunnen ontwikkelen door educatie en innovatie. Tevens besteden wij veel aandacht aan het materieel, met betrekking op veiligheid, onderhoud en vernieuwing.