Kleinsman schilderwerken


uit Haaksbergen


U bevindt zich hier: » Haaksbergen » Kleinsman schilderwerkenbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VKleinsman schilderwerken
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Kleinsman schilderwerken
Anemoon 25
7483AB Haaksbergen

tel: 053-5727402

Extra informatie

Schildersbedrijf Kleinsman VOF te Haaksbergen biedt u vakmanschap op het gebied van schilderwerk, beglazing en wandafwerking. Op onze website vindt u informatie over wie wij zijn, wat wij doen en hoe we dat doen. Uiteraard kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Schildersbedrijf Kleinsman VOF in Haaksbergen is u graag van dienst.
Schildersbedrijf Kleinsman VOF in Haaksbergen verricht al het voorkomende schilderwerk, op het gebied van buiten- en binnenschilderwerk, onderhoudsschilderwerk, restauratieschilderwerk en decoratieschilderwerk. U bent verzekerd van mensen die hun vak verstaan en die gebruik maken van uitsluitend de beste materialen.

Graag bespreken wij met u uw wensen, waarbij wij ook kijken naar de mogelijkheden van de ondergrond, want deze is bepalend voor het te kiezen verfsysteem. Bel of mail ons voor een afspraak, zodat wij u geheel vrijblijvend een passend advies kunnen geven. Ook voor kleuradvisering bent u bij Schildersbedrijf Kleinsman VOF uit Haaksbergen aan het juiste adres.
Voor particulieren geldt dat op al het schilderwerk is het laag BTW tarief van 6% geldig is, mits de woning ouder is dan 2 jaar en particulier bewoond bij aanvang van de werkzaamheden.

Kijk voor informatie over de winterschilder ook eens op de website van de Fosag winterschilder.

Specialiteit
  • Schildersbedrijven
  • Schilderwerk
  • Wandafwerking
  • Beglazing