A.F. ter Maat Schilderwerken


uit Halle


U bevindt zich hier: » Halle » A.F. ter Maat Schilderwerkenbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VA.F. ter Maat Schilderwerken
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
A.F. ter Maat Schilderwerken
Dorpsstraat 73
7025 AB Halle

tel: 0314-631420

Extra informatie

Schilderwerk op maat
Schildersbedrijf
A.F. ter Maat in Halle (Achterhoek) bestaat sinds 1961 en is in de jaren uitgegroeid tot een goed en betrouwbaar schildersbedrijf. Wij staan voor kwalitatief goed schilderwerk, op basis van duidelijke afspraken, een overzichtelijke offerte en ruime ervaring in het schildersvak.

Uw schilderwerk krijgt de aandacht die het verdient en wij dragen zorg voor maatwerk, continuïteit en kwaliteit.
Wij zorgen niet alleen voor goed schilderwerk, maar zorgen ook voor de veiligheid in en om de woning wanneer wij onze werkzaamheden bij u uitvoeren. Op deze manier kunt u tijdens onze werkzaamheden met een gerust gevoel uw gang gaan en zullen wij de overlast tot een minimum beperken.

A.F. ter Maat Schilderwerken werkt m.n. voor particulieren in de regio Achterhoek.
Schilderwerk

Goed schilderwerk is belangrijk!
Het verfraaien van uw woning of kantoor is een reden, maar zeker zo belangrijk is de bescherming (en dus het voorkomen van waardevermindering) van de kwetsbare onderdelen als bijvoorbeeld het hout- en ijzerwerk.
Houtrot-reparatie

Houtwerk hoeft in veel gevallen niet vervangen te worden; houtrot-reparatie geeft vaak een uitstekend resultaat en is veel goedkoper. Wij hebben veel ervaring in het repareren van houtrot m.b.v. epoxy-materialen.
Wij maken uitsluitend gebruik van de beste materialen, zodat u zeker kunt zijn van een langdurig fraai resultaat .
Kleuradvies

Na het offerte-traject geven wij graag een kleuradvies, evt. d.m.v. fotobewerkingsprogramma.
Laag BTW tarief

Op schilderwerk (binnen en buiten) aan woningen ouder dan 2 jaar, van particuliere opdrachtgevers, mogen wij 6% BTW berekenen.
Garantie

Wij zijn een AF-erkend schildersbedrijf zodat u zeker kunt zijn over de uitstekende kwaliteit van het opgeleverde werk, de snelle service en de uitgebreide garantie. Ga naar de AF Erkend website voor meer info
Veiligheid

Staat bij ons hoog in het vaandel. De verantwoording voor veilig werken ligt tegenwoordig voor een deel bij de opdrachtgever. Wij hebben daarom onze eigen moderne klimmaterialen als een zelfrijdende hoogwerker en steigers. Deze voldoen aan de vastgestelde veiligheidsnorm van vandaag.
Wandafwerking

De wanden van uw woning of kantoor kunnen op verschillende manieren afgewerkt worden. Hieronder vindt u enkele mogelijkheden:
Afwerken met meerkleuren muurverf
De wanden voorzien van nieuw behang
- Behang
- Vinylbehang
- Vliesbehang
- Glasvezelbehang (en daarna afwerken met een meerkleuren muurverf)

Beglazing
Wij plaatsen op een veilige en professionele manier diverse soorten glas. Daarnaast leveren wij traditionele en Hoog-Rendements isolerende beglazing, enkel glas, figuurglas, glaswanden, schuifpuien en voorzetramen.

Glasschade?. Wij hanteren geen 24-uurs service, maar garanderen wel een spoedig herstel.
De hoge energieprijzen en uw wooncomfort maken de montage van dubbel glas voor uw hele huis interessant. Wij plaatsen het glas volgens NEN-norm en KOMO. Isolatie voorkomt 'koude trek' bij de ramen en is geluidwerend. Daarnaast heeft dubbelglas ook een inbraakwerend aspect.