Schildersbedrijf Weening


uit Heemstede


U bevindt zich hier: » Heemstede » Schildersbedrijf Weeningbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Weening
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Schildersbedrijf Weening
Binnenweg 72/BII
2101JL Heemstede

tel: 023-5512510

Extra informatie

Schildersbedrijf Weening te Heemstede, een middelgroot professioneel schildersbedrijf, waar de directeur Wil Weening al ruim 20 jaar samen met zijn enthousiaste medewerkers voor u en uw opdrachten klaar staat. Met ons professioneel bedrijf in Heemstede zijn wij in staat voor u elk gewenst schilderwerk en/of onderhoud te realiseren. Hiervoor kunnen wij snel voor u een vrijblijvende en scherp geprijste offerte aanbieden.
Ruim 20 jaar verfraait en beschermt Schildersbedrijf Weening te Heemstede met haar enthousiaste team medewerkers vakkundig diverse schilderwerkzaamheden aan tal van projecten voor vele opdrachtgevers.
Wij zijn een Heemsteeds gecertificeerd *schildersbedrijf met circa 15 toegewijde medewerkers, Schildersbedrijf Weening te Heemstede heeft gedegen kennis van zaken, een schat aan ervaringen en een nuchtere mentaliteit. Deze ingrediënten zijn belangrijke pijlers voor kwalitatief hoogstaande dienstverlening in de schildersbranche.

De sterke en persoonlijke betrokkenheid bij elke opdracht en het eigentijdse vakmanschap resulteert aldoor in duurzame en representatieve afwerking, ons uitgangspunt hierin zijn de eisen & wensen van de opdrachtgevers. U als opdrachtgever staat bij ons centraal, wij beloven u een optimale samenwerking.
Schildersbedrijf Weening in Heemstede is aangesloten bij de stichting AF-erkende schilder- en onderhoudsbedrijven, branchevereniging Fosag en in het kader van duurzaamheid zijn wij VCA* gecertificeerd, dit houdt o.a. in dat elke medewerker een basisveiligheid opleiding en diploma heeft. Het bedrijf is zich bewust van alle veiligheidsaspecten en voldoet aan alle wettelijke voorschriften t.a.v. arbeidsomstandigheden en milieu.

Onze efficiënte maar vooral soepele bedrijfsorganisatie staat garant voor opleverdata zonder verschuivingen. Een team van enthousiaste en ervaren medewerkers staat voor u klaar!
Onze missie:
Een toonaangevend bedrijf te blijven en onze positie in de regio te versterken. Onze goede kwaliteit consolideren en indien mogelijk uitbreiden. En schilderwerk is onze passie..........