Schildersbedrijf Weening


uit Heemstede


U bevindt zich hier: » Heemstede » Schildersbedrijf Weeningbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Weening
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf Weening
Lankhorstlaan 8
2100 AE Heemstede

tel: 023-5512510

Extra informatie

Bedrijf
Ruim 25 jaar verfraait en beschermt Schildersbedrijf Weening met haar enthousiaste team medewerkers vakkundig een diversiteit aan schilderwerkzaamheden aan tal van projecten voor vele opdrachtgevers.
Wij zijn een Heemsteeds gecertificeerd bedrijf met zeer toegewijde medewerkers, wij hebben gedegen kennis van zaken, een schat aan ervaringen en een nuchtere mentaliteit. Deze ingrediënten zijn belangrijke pijlers voor kwalitatief hoogstaande dienstverlening in de schildersbranche.

De sterke en persoonlijke betrokkenheid bij elke opdracht en het eigentijdse vakmanschap resulteert aldoor in duurzame en representatieve afwerking, ons uitgangspunt hierin zijn de eisen & wensen van de opdrachtgevers. U als opdrachtgever staat bij ons centraal, wij beloven u een optimale samenwerking.
Waar staan wij voor
Onderhoud van uw woning, wooncomplex en/of vastgoed is onze specialiteit dat hebben wij de afgelopen 25 jaar naar tevredenheid van onze opdrachtgevers wel bewezen. Onze visie, doelstelling en missie zijn gebaseerd op het bedienen en ontzorgen van onze opdrachtgevers het nastreven hiervan houd ons scherp. Wij beloven u een optimale samenwerking.
Onze visie

Door continu te blijven investeren in opleidingen & innovatie en ontwikkeling maken wij het mogelijk om ook voor de toekomst onze opdrachtgevers optimaal te blijven bedienen.
Onze missie
Een toonaangevend onderhoudsbedrijf te blijven en onze positie in de regio te behouden en daar waar mogelijk is te versterken. Onze goede en duurzame kwaliteit zullen wij op zijn minst consolideren en er naar streven deze te verbeteren. Schilderwerk is onze passie...
Soepele bedrijfsorganisatie

Onze efficiënte maar vooral soepele bedrijfsorganisatie staat garant voor korte communicatielijnen, overzichtelijke en transparante offertes en scherpe tarieven. Wij zijn zeer flexibel en garanderen opleverdata zonder verschuivingen.
Sterk in samenwerken
Ons Team bestaat uit gespecialiseerde en gedreven medewerkers versterkt door onze samenwerkingsverbanden met ketenpartners die wij vertrouwen en dezelfde normen en waarde als wij hanteren.