Aardoom Schilderwerken


uit Heinenoord


U bevindt zich hier: » Heinenoord » Aardoom Schilderwerkenbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VAardoom Schilderwerken
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Aardoom Schilderwerken
Oranjestraat 14
3274 AK Heinenoord

tel: 0186-601443

Extra informatie

Aardoom Schilderwerken Heinenoord Hofweg / Kerkplein te Heinenoord

Aardoom Schilderwerken in Heinenoord is een ruim 150 jaar oud familiebedrijf gevestigd met kantoor aan de Oranjestraat 14 en werkplaats aan de Nijverheidsweg 17 in Heinenoord en op dit moment werkzaam met 3 medewerkers waaronder vader en zoon waarvan junior als vijfde generatie sinds 1 januari 2002 eigenaar is en toen het bedrijf na 28 jaar van senior heeft overgenomen.
Ons bedrijf is aangesloten bij de Koninklijke Vereniging Federatie van Ondernemers in het Schilders-, Afwerkings en Glaszetbedrijf (FOSAG) en de Stichting Erkenningsregeling voor het Afwerkingsbedrijf (STAF) waardoor wij ons een ERKEND schilders-,afwerkings en glaszetbedrijf mogen noemen landelijk herkenbaar door het AF-logo.
Oranjestraat / Julianastraat te Heinenoord

Hierdoor zijn op onze werkzaamheden de algemene voorwaarden voor de zakelijke of consumenten markt van toepassing welke een stuk garantie geven en worden wij elk jaar op administratief en technisch vlak gecontroleerd.
Onze opdrachten bestaan voornamelijk uit de particulieren, bedrijven, woningstichtingen en zorgcentra sector zowel nieuw als onderhoudswerken de werkzaamheden die wij binnen en buiten kunnen uitvoeren bestaan uit:
  • Vakbekwaam en netjes uitvoeren van binnen en buiten schilderwerk
  • Alle voorkomende muurverfwerkzaamheden
  • Aanbrengen van verschillende soorten behangwerk of wandafwerkingen
  • Uitvoeren van diverse verfspuitmogelijkheden
  • Leveren – plaatsen en repareren van enkele – isolerende – figuur en veiligheids beglazing
  • Kleine onderhoudswerkzaamheden of reparaties
  • Het geven van deskundige uitvoering of kleuren adviezen
  • Het uitvoeren van renovatiewerkzaamheden in samenwerking met andere bedrijven.
  • Als gecertificeerd Repair Care bedrijf het herstellen van houtrot
Omdat wij als klein bedrijf werken vinden veel opdrachtgevers het prettig en gemakkelijk dat altijd dezelfde bekende en vertrouwde personen komen en er dus niet iedere keer veel uitleg nodig is, maar ook dat wij flexibel zijn als het om een snelle of bijzondere uitvoering gaat. Zo zijn wij ingesteld op het op ZEER korte termijn opknappen van diverse vertrekken in woningen of kantoren bijvoorbeeld woon- of slaapkamers en kantoorruimtes, kantines of toiletten voor nieuwe bewoning of verhuizing zodat deze weer snel betrokken kunnen worden.
Ook is het mogelijk om onder deskundige begeleiding en het aanleveren van de juiste materialen en gereedschappen gedeeltelijk zelf werk uit te voeren en gedeeltelijk werk door de vakman te laten verrichten, hierin hebben wij ook een ruime ervaring en kunnen wij u adviseren.

Wij streven in ons werk naar een goede representatie, een correcte uitvoering, een goede voorbereiding en bijkomend overleg, het nakomen van gemaakte afspraken, het geven van een deskundig advies en meedenken met de situaties.
Nijverheidsweg te Heinenoord
Vanaf het voorjaar van 2011 zijn wij zelf in het bezit van een Hinowa spin hoogwerker met rups aandrijving, draaibare korf een hoogte bereik van 17 meter! Zo kunnen wij snel en gemakkelijk op moeilijk bereikbare plaatsen komen, geen tijdverlies voor het aanvoeren, monteren, demonteren en afvoeren van steigermaterialen en blijft het klimmateriaal ook niet onnodig lang rond een gebouw staan met inbraakgevaar, ongemakken ontsiering van de gevels.

Wij hopen dat u zo een positieve indruk van ons bedrijf heeft gekregen en wij zijn uiteraard altijd bereid om hierover mondeling een toelichting te geven.