Schildersbedrijf De Koning


uit Hengelo


U bevindt zich hier: » Hengelo » Schildersbedrijf De Koningbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf De Koning
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf De Koning
Hassinkweg 9
7556BV Hengelo

tel: 074-2913692

Extra informatie

Schilder sinds 1906!
Sinds 1906 heeft Schildersbedrijf De Koning uit Hengelo kleur en bescherming gegeven aan allerlei objecten.
De kwaliteit en het vakmanschap van vroeger, de materialen en de snelheid van nu. Die zorgen er samen voor dat u bij Schildersbedrijf De Koning uit Hengelo zeker bent van goed vakwerk voor een goede prijs.

Voor de Gemeente Hengelo, diverse Woningbouwverenigingen, en vele andere opdrachtgevers, zowel particulieren als instellingen en bouwbedrijven, verzorgt Schildersbedrijf De Koning een groot scala aan activiteiten in nieuwbouw en onderhoud, in woningbouw en utiliteitsbouw.
Schildersbedrijf De Koning uit Hengelo is inmiddels onder leiding van de 4e generatie actief in de regio. Sinds de oprichting in 1906 is het bedrijf uit Hengelo gegroeid tot een veelzijdig bedrijf met zo’n 30 medewerkers. Zij kunnen u een totaalpakket aanbieden van schilderwerk, glaswerk, houtreparatie, behangwerk, vloerbedekking en raamdecoratie.

Het willen leveren van een goed product staat centraal. Dit vinden we terug in ons streven de medewerkers aan ons te binden, zorg te dragen voor goede (bij-)scholing, gebruik van goede kwaliteitsproducten en het toepassen van degelijk gekeurd klim- en steigermaterieel.
Onze vakkennis gecombineerd met de zekerheid van het Huisschilderplan van Sikkens, maken ons tot een aantrekkelijk partner voor uw onderhoudswerkzaamheden.

Specialiteit
  • Binnenschilderwerk
  • Buitenschilderwerk
  • Onderhoudsschilderwerk
  • Renovatie schilderwerk
  • Houtrotsanering
  • Sikkens HuisSchilderPlan HSP