Schilder Mannes Kruihof


uit Holten


U bevindt zich hier: » Holten » Schilder Mannes Kruihofbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchilder Mannes Kruihof
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Schilder Mannes Kruihof
Eekelscharen 15
7451 WC Holten

tel: 06 - 40421248

Extra informatie

Nieuw in Holten: Mannes Kruithof Schilderwerken!
Holten - Mannes Kruithof Schilderwerken is een nieuwe onderneming in Holten. Eigenaar Mannes Kruithof: "Ik heb 30 jaar ervaring als schilder en nu vond ik het tijd om voor mezelf te beginnen."
Het schildersbedrijf Mannes Kruithof Schilderwerken is veelzijdig. Het verzorgt zowel binnen- als buitenschilderwerken. Vele consumenten denken nog steeds dat schilders alleen buitenschilderwerk verrichten, maar het tegendeel is waar. "We doen ook veel binnen schilderwerk, maar niet alleen kozijnen, maar ook sauswerk, behangen, wandafwerking, verven van trappen en dergelijke. Daarnaast doen we aan houtreparatie (in verband met houtrot) en glaszetten (bijv. kapotte ramen vervangen)", aldus Mannes. Hij vervolgt: "We hebben een mooie start gemaakt met een project bij een basisschool in Holten."

Mannes Kruithof Schilderwerken is een klein bedrijf, maar daardoor heel flexibel. "Ik kom persoonlijk langs bij de klant en bekijk welke werkzaamheden er gedaan moeten worden. De klant krijgt een offerte en men weet precies waar ze aan toe zijn. De klant hoeft zelf niets te regelen en ik zorg na beëindiging van werkzaamheden dat het allemaal netjes achterblijft", aldus Mannes.
Mannes werkt voor zowel particulieren als de zakelijke markt. Mannes: "Inmiddels heb ik klanten uit Holten en omgeving. Het gaat vooral om de kwaliteit die wij bieden. Ik werk met professionele verf en materialen. Daarnaast ben ik aangesloten bij de branche-organisatie FOSAG. Voor de winterschilder is veel mogelijk. We gaan in de winter gewoon door binnen en buiten. Tegenwoordig kun je met lage temperaturen verven. We werken met regulerende verf, die speciaal bij lagere temperaturen te gebruiken is en net zo goed is als bij "gewone"verf. Daarnaast maken we gebruik van doorwerkschermen."