Schildersbedrijf Huurman


uit Hoofddorp


U bevindt zich hier: » Hoofddorp » Schildersbedrijf Huurmanbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Huurman
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf Huurman
Debbemeerstraat 10
2131 HE Hoofddorp

tel: 023-5620753

Extra informatie

Wij zijn als bedrijf uit Hoofddorp VCA gecertificeerd, VCA staat voor Veiligheid Checklist Aannemers en is bedoeld om veiliger werken en het aantal (dodelijke) ongelukken te verminderen. Schildersbedrijf Huurman uit Hoofddorp heeft het VCA certificaat dit houdt o.a. in dat elke medewerker een basisveiligheid opleiding en diploma heeft, er zijn ook medewerkers met een BHV opleiding en dragen dit met trots uit.
Het is van het grootste belang dat nieuw talent goed en gedegen wordt opgeleid. Wij zijn een leerbedrijf uit Hoofddorp dat veel energie in en zorg besteed aan de opleiding van jonge schilders. Wij hebben daarvoor een vast aanspreekpunt binnen de organisatie.
6 % BTW- regeling

De 6% BTW regeling is ooit als experiment in het leven geroepen om zwartwerk terug te dringen. Het effect van de maatregel op de werkgelegenheid was zo positief, dat de Europese ministers van Financiën definitief hebben besloten om het experiment lage Btw-tarief op woningonderhoud te verlengen tot 2011.
Een voordeel van 13%
Woningeigenaren en bewoners van woningen ouder dan 2 jaar profiteren nu van het lage btw-tarief van 6% in plaats van 19%, een voordeel van 13%.

Voor wie?
Deze 6% Btw-regeling geldt alleen voor schilderwerk, behangwerk en preventieve houtrotreparaties.

Specialiteit
  • Binnenschilderwerk
  • Buitenschilderwerk
  • Glaswerk
  • Hoogwerkers
  • Onderhoud
  • Spuitwerk
  • Wandafwerking