Schildersbedrijf Jeurissen


uit Huissen


U bevindt zich hier: » Huissen » Schildersbedrijf Jeurissenbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Jeurissen
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf Jeurissen
Veilingweg 12
6851EG Huissen

tel: 026-3250911

Extra informatie

Ons bedrijf
Schildersbedrijf Jeurissen te Huissen is een middelgroot bedrijf in Huissen dat in 1957 is opgericht door de vader van de huidige eigenaar, Wilbert Jeurissen. Schildersbedrijf Jeurissen in Huissen doet bij het vervullen van opdrachten geen concessies aan de opgebouwde expertise in schilderen, glasplaatsen, spuiten, behangen en houtrotsanering. Er wordt slechts met professionele producten en technieken gewerkt. Kwaliteit is immers niet onderhandelbaar.
Schildersbedrijf Jeurissen uit Huissen voert een compleet aanbod op het gebied van schilderwerken en heeft haar activiteiten ondergebracht in schilderwerken, glasservice, spuittechnieken, projectinrichting, en de WoonServiceWinkel.

Kenmerkende eigenschappen van Jeurissen zijn een hoge flexibiliteit in het werken, en het complete aanbod van diensten waardoor een project volledig in eigen beheer uitgevoerd kan worden. Het bedrijf kenmerkt zich door een gezonde no-nonsense mentaliteit.
Onze opdrachtgevers

Schildersbedrijf Jeurissen te Huissen heeft veel verschillende opdrachtgevers: het bedrijfsleven (van groot tot klein), woningbouwcorporaties, beleggingsinstellingen, overheden, instellingen in de zorg zoals ziekenhuizen, en particulieren. Jeurissen werkt vooral regionaal, maar vervult regelmatig ook elders in Nederland opdrachten.
Onze werknemers

Onder de ervaren werknemers van Jeurissen zijn zowel schilders als spuiters, stoffeerders, behangers en glaszetters. Indien nodig kunnen sommige werknemers elkaars taken overnemen voor een efficiënter verloop van de opdracht. De werknemers bij Jeurissen hebben over het algemeen lange dienstverbanden; het verloop is dan ook miniem. Er werken in totaal 35 mensen bij Jeurissen.
Kwaliteit

Goed schilderwerk en goed onderhoud is van essentieel belang voor de duurzaamheid van een pand. Onze schilders zijn gedegen professionals die vakwerk leveren waardoor de kwaliteit van het schilderwerk op een hoog niveau staat, en blijft staan.
Veiligheid

Veiligheid staat hoog in ons vaandel. Ons materieel wordt elk jaar gekeurd en onze mensen krijgen regelmatig bijscholing, onder andere in het veilig en verantwoord werken. Milieubewust werken vinden wij ook belangrijk: afvalscheiding is voor ons vanzelfsprekend.
Planning

Onze visie op goede planning is dat er naast een strakke inplanning van het werk altijd ruimte moet zijn voor onverhoopte extra of noodwerkzaamheden. Het belang van de klant staat immers altijd voorop.

Specialiteit
  • Binnenschilderwerk
  • Buitenschilderwerk
  • Onderhoudsschilderwerk
  • Spuittechnieken
  • Glasservice
  • Projectinrichting