Schildersbedrijf Kuijcks


uit Hulst


U bevindt zich hier: » Hulst » Schildersbedrijf Kuijcksbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Kuijcks
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf Kuijcks
Kleine Bagijnestraat 25
4561 CN Hulst

tel: 0114 313 200

Extra informatie

Schildersbedrijf Kuijcks is een begrip in regio Hulst.
Van de vele ambachtelijke bedrijven die de kern Hulst ooit bezat is Schildersbedrijf Kuijcks een van de weinige bedrijven dat hier is kunnen blijven bestaan.
Het bedrijf is opgericht in 1921 door A.P. Kuijcks. De vijfde generatie van het familiebedrijf wordt op dit moment klaargestoomd tot Meester schilder.
Kwaliteit staat bij Kuijcks hoog in het vaandel. Van de 15 medewerkers hebben 5 medewerkers de titel Meester schilder. Daarnaast is Schildersbedrijf Kuijcks lid van OnderhoudNL en een Erkend Leerbedrijf, hierdoor kunnen particulieren, bedrijven en instellingen zeker zijn van een professioneel advies en realisatie van schilderwerk, glas zetten, wandafwerking en verfproducten.