Schildersbedrijf Wij


uit Joure


U bevindt zich hier: » Joure » Schildersbedrijf Wijbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Wij
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf Wij
Kyl 13
8502 AW Joure

tel: 0515-852302

Extra informatie

Schildersbedrijf Wij is met meer dan 30 jaar schilder ervaring een begrip in Zuid-Oost Friesland. Na de schilderopleiding is Freddy Wijnja voor zichzelf te beginnen als schilder. Kwaliteit, vakmanschap maar ook zeker plezier staan hoog in het vaandel bij Schildersbedrijf Wij.
Naast zowel binnen- als buitenwerk schilderopdrachten kan Schildersbedrijf Wij u een compleet pakket aan diensten bieden. Ook behang- en glaswerk behoort tot de mogelijkheden. Mocht een opdracht nóg uitdagender zijn, dan kent Schildersbedrijf Wij altijd een andere vakman met wie er samengewerkt kan worden. Kortom; geen opdracht is te gek!
Bekijk op de website een portfolio aan reeds opgeleverde opdrachten en kom met Schildersbedrijf Wij in contact via de contactpagina. WIJ staan u graag te woord!