Schildersbedrijf Van Beelen en Hazenoot


uit Katwijk


U bevindt zich hier: » Katwijk » Schildersbedrijf Van Beelen en Hazenootbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf Van Beelen en Hazenoot
Scheepmakerstraat 5
2222AB Katwijk

tel: 071-4017012

Extra informatie

Welkom bij Schildersbedrijf Van Beelen en Hazenoot uit Katwijk
Onze ruim 20 schilders werken dagelijks aan grote projecten en leveren vakkundig werk af door zowel nieuwe projecten als bestaande bouw in een nieuw jasje schilderen. Zo is ook de website in een nieuw stijl gezet nadat eerder onze huisstijl was aangepast. Het wagenpark was daarvan het eerste visuele bewijs.
Profiel Schildersbedrijf Van Beelen en Hazenoot uit Katwijk

Schildersbedrijf Van Beelen en Hazenoot uit Katwijk is in grootschalige schilderswerken reeds een begrip in het westen van Nederland. Het bedrijf vierde in 2008 z'n 12½ jarig bestaan.
Huug van Beelen en Leen Hazenoot zijn in 1995 gestart met het toen nog kleinschalige schildersbedrijf in het centrum van Katwijk. Inmiddels heeft het bedrijf zich gevestigd in een ruim bedrijfspand aan de Scheepmakerstraat 5 in Katwijk in Industriegebied 't Heen.

Het personeelsbestand van Schildersbedrijf Van Beelen en Hazenoot uit Katwijk
is inmiddels uitgegroeid naar ruim 20 schilders waarnaast regelmatig extra schilderskrachten worden ingehuurd. De firma uit Katwijk is regelmatig op zoek naar zzp'ers.
Schildersbedrijf Van Beelen en Hazenoot uit Katwijk richt zich voornamelijk op groot onderhoud en renovatie, nieuwbouw en utiliteitsbouw en werkt daarbij met de grote projectontwikkelaars en bouwbedrijven. Meer specifiek: Hotels, scholen, zorgcentra, grote woningbouwprojecten en luxe nieuwbouw woningen beslaan voor het merendeel de werkzaamheden.

Het werkgebied bevind zich in west-Nederland en dan met name in de driehoek: IJ-mond - Utrecht-west en de Rotterdamse regio.
Wanneer u meer informatie over Schildersbedrijf Van Beelen en Hazenoot uit Katwijk wenst, gelieve contact met ons op te nemen via de contactpagina.