Overzicht schildersbedrijf KolhamU bevindt zich hier: Groningen » Kolham
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy

 

Van Kalsbeek Schilder
Albert Plesmanlaan 1 H
9615 TJ Kolham

tel: (0598) 351025
mob: 06 - 55804695

Extra informatie schildersbedrijf:
Schildersbedrijf van Kalsbeek is al sedert jaar en dag een begrip in het noorden. Doorgewinterd vakmanschap, jarenlange ervaring, eerlijke advisering. Doelmatig onderhoud en een uitgebalanceerde werksystematiek garanderen topkwaliteit en service forma. Mede door gebruik te maken van de aanwezige kennis en praktijkervaring, hebben wij ons .......


schildersbedrijven die ook in Kolham actief zijn
 

Schildersbedrijf J Schut
Spoorstraat Zuid 55
9602AA Hoogezand

tel: (0598) 7690 58

Extra informatie schildersbedrijf:
Schut. Schildersbedrijf J Schut uit Hoogezand Vanaf deze plek maakt u uitgebreid kennis met het Onderhoudsbedrijf - Schut. Schildersbedrijf J Schut uit Hoogezand verricht sinds 1991/1992 al vele diensten. Waarbij wij ons voornamelijk bezig houden met schilderwerk, zoal binnen als buiten, dubbele beglazing, bouw- en onderhoudswerkzaamheden, .......
 

Schildersbedrijf Norder Sappemeer
Noorderstraat 175
9611 AD Sappemeer

tel: 0598 322699

Extra informatie schildersbedrijf:
Schildersbedrijf Norder Sappemeer is een eenmansbedrijf,de eigenaar Erik Norder is gespecialiseerd in schilderwerk binnen en buiten,verbouwen van badkamers en toiletten,keukens en vloeren.Ik ben sinds 2006 met volle overgave begonnen en vind het leuk om te doen!De klant tevreden stellen en er zelf een goed gevoel aan overhouden,daar doen we het voor.
 

Schildersbedrijf Erik Ridder
Ruitenweg 15
9619PL Froombosch

tel: 0598-383371

Extra informatie schildersbedrijf:
Schildersbedrijf Erik Ridder in Froombosch, provincie Groningen, voert alle soorten schilderwerk uit met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Goed en netjes werken, kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel! Wij werken alleen met eerste klas producten en materialen, garantie is vanzelfsprekend.
 

Colijn Schilderwerken
Hoofdweg 30
9617 AH Harkstede

tel: 06 20 515575

Extra informatie schildersbedrijf:
Na twintig jaar ervaring te hebben opgedaan, heb ik besloten om een eigen bedrijf te starten. Mijn werkzaamheden bestaan uit; schilderwerkzaamheden, glas zetten, wandafwerking en houtrotreparatie. Kwaliteit staat bij mij zeer hoog in het vaandel. Graag kom ik dan ook bij u langs om de werkzaamheden op te nemen en een vrijblijvende offerte te .......


Plaatsen in omgeving van Kolham


Froombosch (1 schildersbedrijf)
Hoogezand (2 schildersbedrijven)
Muntendam (1 schildersbedrijf)
Sappemeer (1 schildersbedrijf)
Veendam (2 schildersbedrijven)
Wildervank (2 schildersbedrijven)
Zuidbroek (2 schildersbedrijven)Bent u een schildersbedrijf uit Kolham of elders en wilt u uw schildersbedrijf activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Kolham staat momenteel 1 schildersbedrijf vermeld.