Schildersbedrijf Hekkelman


uit Laren


U bevindt zich hier: » Laren » Schildersbedrijf Hekkelmanbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Hekkelman
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf Hekkelman
Molenveld 14
7245CA Laren

tel: 0573-401659

Extra informatie

Schilders- en afwerkingsbedrijf HEKKELMAN BV is een schilders- en afwerkingsbedrijf met bijna 45 jaar ervaring in het totale onderhoud van woningen, monumentale gebouwen, winkels, Vve's, bedrijven en instellingen. In 2007 hebben we een nieuw bedrijfspand betrokken,van waaruit onze vaste medewerkers op weg gaan naar onze opdrachtgevers om hun vakmanschap uit te oefenen. Ook voor het leveren en plaatsen van de vele soorten beglazing hebben wij de kennis in huis om u hierin te adviseren o.a. isolerendebeglazing, enkelebelazing, veiligheidsbeglazing, zonwerendebeglazing, brandwerende beglazing, hardglazendeuren en glas in lood, tevens hebben wij een eigen 24 uurs glasservice. Voor de afwerking van plafonds en wanden hebben wij een ruime keus in de mogelijkheden van spuitwerk, behangwerk en imitatietechnieken voor zowel een modern als klassiek interieur.
Voor kleuradvisering van elk object, voor zowel binnen als buitenwerk kunnen wij een passend voorstel maken, waain het object zijn waarde zal behouden. Kortom schilders- en afwerkingsbedrijf HEKKELMAN BV houdt van een persoonlijke aanpak voor elke opdracht. Wij adviseren u graag!
Ons bedrijf bestaat al meer dan 40 jaar en is sinds 2003 VCA gecertificeerd.
In de zomer van 2007 is ons bedrijf verhuisd en heeft het een nieuw pand betrokken op het bedrijventerrein Molenveld in Laren (Gelderland).

Onze schilders gaan voor een 'persoonlijke aanpak'. Klanten hebben het dan ook gemakkelijk bij ons bedrijf.
Van tevoren een vrijblijvende offerte ontvangen is uiteraard van toepassing. Deze wordt als de opdrachtgever het op prijs stelt, mondeling toegelicht.

Specialiteit
  • Behang
  • Kleuradvies
  • Plafondafwerking
  • Spuitwerk