Schildersbedrijf Ketting


uit Lelystad


U bevindt zich hier: » Lelystad » Schildersbedrijf Kettingbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Ketting
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf Ketting
HORST 29-79
8225 MX Lelystad

tel: 0320-850902

Extra informatie

Schildersbedrijf Ketting uit Lelystad
Mijn naam is Arie Ketting, na ongeveer 29 jaar werkzaam te zijn geweest bij diverse werkgevers besloot ik een eigen bedrijf te beginnen. In 2001 heb ik Schildersbedrijf Ketting uit Lelystad opgericht. Schildersbedrijf Ketting is een jong eenmansbedrijf uit Lelystad dat let op service, kwaliteit en milieu.
Het bedrijf uit Lelystad richt zich voornamelijk op particuliere projecten, omdat: 1) Er in deze tak veel meer aandacht wordt geschonken aan de kwaliteit van het schilderwerk ten opzichte van een nieuwbouwproject waarbij de snelheid de bepalende factor is 2) De capaciteit van het bedrijf ontoereikend is voor grote projecten

In die korte tijd heb ik in Lelystad en omstreken een goede naam en een brede klantenkring, zowel particulier als voor bedrijven, opgebouwd. Kwaliteit en een goed advies tegen een redelijke prijs zijn zaken die bij mij zeer hoog in het vaandel staan.
Het motto van mijn bedrijf uit Lelystad is: het schilderwerk moet gewoon goed zijn. Je moet er als opdrachtgever jarenlang plezier van hebben. ik kan u een brede ervaring aanbieden op het gebied van schilderwerken aan nieuwbouw, onderhoudswerkzaamheden

Wij denken aan het milieu. Door de toepassing van milieuvriendelijke verven en materialen kunnen wij milieubewust schilderwerk voor u uitvoeren. Ook het verantwoord afvoeren van verfresten en chemicalien heeft steeds onze aandacht en zorg.
Schildersbedrijf Ketting uit Lelystad specialiseert zich op de volgende werkzaamheden:
  • Binnen- en buitenschilderwerk
  • Onderhoud van schilderwerk
  • Sausen