Schildersbedrijf Frans Verheijen


uit Liessel


U bevindt zich hier: » Liessel » Schildersbedrijf Frans Verheijenbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Frans Verheijen
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Schildersbedrijf Frans Verheijen
Hoofdstraat 100
5757AR Liessel

tel: 0493-342526

Extra informatie

Schildersbedrijf Frans Verheijen levert kwalitatief en duurzaam schilderwerk, beglazing, wand- en vloerafwerking. Al drie generaties voeren wij de titel Meesterschilder, wat betekent dat we garant staan voor vakmanschap, betrouwbaarheid en professionaliteit. We verzorgen schilderwerk voor nieuwbouw, onderhoud, renovatie en doen houtrotherstel. Voor zowel binnen- als buitengebruik leveren en plaatsen we alle denkbare beglazing en daarnaast voeren we herstelwerkzaamheden uit.
Onze cliënten bestaan uit particulieren en zakelijke opdrachtgevers waaronder aannemers,architecten, woningbouwverenigingen, gemeenten, natuurmonumenten, VVE’s, scholen en andere instellingen. We zijn in staat om snel te schakelen en korte lijnen te hanteren naar onze klanten. Een persoonlijke benadering vinden we erg belangrijk en als vanzelfsprekend staan uw wensen altijd voorop. Onze opdrachten zijn uiteenlopend en we gaan geen uitdaging uit de weg; zowel grote als kleine projecten pakken we met beide handen aan.

Specialiteit
  • Behang
  • Kleuradvies