Vanlier Schildersbedrijf


uit Liessel


U bevindt zich hier: » Liessel » Vanlier Schildersbedrijfbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VVanlier Schildersbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Vanlier Schildersbedrijf
Eeuwselseweg 14
5757 PM Liessel

tel: 0493 342201

Extra informatie

Vanlier Schildersbedrijf
Met ruim 40 jaar ervaring zijn wij al enige tijd actief in de schildersbranche. Vanlier Schildersbedrijf is opgericht in Februari 1999, en is zich door zijn vakbekwaamheid gaan richten op de particuliere markt.
Wij streven naar perfectie om onze naam hoog te houden in de schildersbranche.

Wie zijn wij
Met ruim 40 jaar ervaring zijn wij al enige tijd actief in de schildersbranche. Vanlier Schildersbedrijf is opgericht in Februari 1999, en is zich door zijn vakbekwaamheid gaan richten op de particuliere markt. Wij streven naar perfectie om onze naam hoog te houden in de schildersbranche.

Het aantal uren en de hoeveelheid te gebruiken materiaal is vaak goed in te schatten. We maken duidelijke afspraken over het te hanteren uurtarief. Zo heeft u als klant een goede indicatie voor de totaalkosten van uw project.
Via het nieuwe EU-akkoord over lager btw-tarief kunnen huiseigenaren van huizen die ouder zijn dan 2 jaar profiteren van een beduidend lager BTW tarief dan de gebruikelijke regeling…nl. 6% in plaats van 21%! Dit betekent dat huiseigenaren, maar ook bewoners van huurwoningen, studentenflats, bejaardentehuizen en verpleeg- en zorginstellingen profiteren van deze verlaging van 15% op de kostprijs van het schilderwerk.

Als dat geen reden is om uw schilder aan het werk te zetten. ‘De belastingdienst eist in deze gevallen een schriftelijke verklaring van de opdrachtgever inzake de ouderdom van de woning’.
Schilderwerken

Goed schilderwerk is belangrijk ! Het gaat niet alleen om het verfraaien van uw woning of kantoor, maar zeker zo belangrijk is de bescherming van de kwetsbare onderdelen zoals bijvoorbeeld het hout– en ijzerwerk.
Om optimale bescherming te geven gebruiken wij dan ook uitstekende materialen, zodat we kwalitatief goed werk kunnen leveren.

Specialiteit
  • Behang
  • Wandafwerking