Schildersbedrijf G. Wissink BV Losser


uit Losser


U bevindt zich hier: » Losser » Schildersbedrijf G. Wissink BV Losserbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf G. Wissink BV Losser
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Schildersbedrijf G. Wissink BV Losser
Enschedesestraat 49
7582 PL Losser

tel: (053) 5360336

Extra informatie

Schilders sinds 1811
Sedert 1811 heeft Schildersbedrijf G. Wissink BV Losser en bescherming gegeven aan allerlei objecten, zoals rijtuigen, kastelen, de eerste fabrieken in Goor, maar ook aan sluizen en bruggen ten tijde van de aanleg van het Twentekanaal.
De tijden veranderen, Schildersbedrijf G. Wissink BV Losser echter niet ..... Natuurlijk, ze gaan met de tijd mee, maar als het om kwaliteit gaat zijn ze geen spat veranderd. Zo was het in 1811, zo is het nu.

Voor de Gemeenten Hof van Twente, Hengelo, Enschede, Losser, div. Woningbouwvereningen, Landelijke Pensioenfondsen en vele, andere opdrachtgevers zowel particulieren als instellingen en bouwbedrijven verzorgt het schildersbedrijf een scala aan activiteiten in nieuwbouw en utiliteitsbouw.
De kwaliteit en het vakmanschap van vroeger, de materialen en de snelheid van nu.
Die zorgen er samen voor dat u bij Schildersbedrijf G. Wissink BV Losser zeker bent van goed vakwerk voor een goede prijs.