Schildersbedrijf Nico Rodenburg


uit Lunteren


U bevindt zich hier: » Lunteren » Schildersbedrijf Nico Rodenburgbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Nico Rodenburg
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf Nico Rodenburg
Veenweg 78
6741EB Lunteren

tel: 0318-613502

Extra informatie

Schildersbedrijf Nico Rodenburg uit Lunteren is een ‘jong’ bedrijf, 1 september 2012 hebben wij ons 15-jarig jubileum gevierd. Wij zijn gevestigd aan de Veenweg in Lunteren. Schildersbedrijf Nico Rodenburg werkt regionaal, met een zestal werknemers. Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud van schilderwerk voor particulieren, maar verzorgen daarnaast ook wandbekleding en beglazing. Veel boerderijen, monumentale panden en kerken mocht Schildersbedrijf Nico Rodenburg al schilderen, maar ook aan appartementen en de gewone woning besteden wij onze volle aandacht. De lijfspreuk van ons bedrijf is: Een klant is pas écht tevreden, als hij ons bij een ander aanbeveelt. En dit gebeurt gelukkig vaak, klanten komen bijna altijd op aanraden van andere klanten, waar goed werk geleverd is, bij ons terecht. Daarom zult u ook zelden een advertentie van ons zien.

Samenwerking met de klant
Ons klantenbestand bestaat voor een groot deel uit klanten van het eerst uur.
Wij willen met de klant een relatie op langere termijn opbouwen, dit is voor beide partijen gunstig.
Dit houdt in dat wij altijd in samenwerking met de klant alles plannen, gericht op hun wensen en met zo weinig mogelijk ongemak voor de klant. Communicatie is zeer belangrijk, denk bijvoorbeeld aan afspraken met aannemers, de stoffeerder en de glasleverancier.

Particuliere klusser?
Ook de particulier die zélf aan de slag wil kan terecht bij ons voor degelijk advies, een plan van aanpak, kleuradvies en de juiste verf en materialen. Ook hier telt dat kwaliteit voorop staat.

Specialiteit
  • Behang
  • Kleuradvies
  • Monumentale panden
  • Wandafwerking