Schildersbedrijf Postma


uit Marknesse


U bevindt zich hier: » Marknesse » Schildersbedrijf Postmabedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Postma
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf Postma
Hoogzijde 36
8316AL Marknesse

tel: 0527-201585

Extra informatie

Schildersbedrijf Postma in Marknesse Uw AF erkende onderhoudsschilder

Wilt u uw huis laten schilderen tegen een goede prijs? Zoek niet verder! Schildersbedrijf Postma uit Marknesse levert verschillende diensten met betrekking tot schilderwerk. Zo verzorgen wij onderhoudsschilderwerk en winterschilderwerk. Ook voorkomen en/of repareren wij houtrot. Naast schilderwerk, behangen wij ook muren en zetten wij glas. Lees hieronder meer over de mogelijkheden.
Onderhoudsschilderwerk

Wilt u dat uw huis er van binnen én buiten altijd goed verzorgd uitziet? Schildersbedrijf Postma kan u daarbij helpen. U kunt ons per keer inhuren voor onderhoudsschilderwerk. Wij bieden u echter ook de mogelijkheid een onderhoudscontract af te sluiten.
Dit houdt in dat we van tevoren een aantal data met u inplannen waarop wij langskomen om uw huis te schilderen. Dit brengt vele voordelen met zich mee. Zo is het goedkoper dan ons per keer in te huren. Daarnaast hoeft u geen rekening te houden met drukke(re) periodes omdat uw afspraak al ingepland staat.

Informeer snel naar de mogelijkheden omtrent het onderhoudsschilderwerk.
Overige diensten
Wilt u voorkomen dat uw raam- en deurkozijnen wegrotten? Huur dan uit voorzorg Schildersbedrijf Postma uit Marknesse in. Wij kunnen, door middel van onderhoudsschilderwerk, houtrotvoorkomen en zoals ons gezegde luidt; voorkomen is altijd beter dan repareren! Naast het behandelen van houtrot bieden wij onderstaande diensten aan:
  • Behangen van muren
  • Het zetten van glas
  • Winterschilderwerk
Wilt u meer weten over één van deze diensten? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.
Over Schildersbedrijf Postma

Schildersbedrijf Postma uit Marknesse is een veelzijdig schildersbedrijf dat verschillende diensten aanbiedt. Wij zijn aangesloten bij de AF stichting. Dit houdt in dat al onze werknemers in het bezit zijn van vak- en bedrijfstechnische diploma's.
Het lidmaatschap van deze stichting waarborgt de kwaliteit van onze service. Zo bieden wij u zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid. Wij werken voor zowel particulieren als voor (kleine) zakelijke klanten.

Werkwijze
Wanneer u ons inhuurt, zullen wij altijd eerst een offerte voor u maken. Deze offerte is gebaseerd op de besproken werkzaamheden.

Door de jaren heen hebben wij ervaren dat een vertrouwensband tussen onze medewerkers en de klant het eindresultaat ten goede komt.
Vertrouwen speelt dan ook een grote rol bij Schildersbedrijf Postma. Meer weten over onze werkwijze? Bel dan snel!

Specialiteit
  • Schilderwerken
  • Afwerken
  • Beglazing
  • Doe het zelf producten