Schildersbedrijf Olofsen


uit Middelharnis


U bevindt zich hier: » Middelharnis » Schildersbedrijf Olofsenbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Olofsen
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf Olofsen
Oost Voorgors 40
3241KE Middelharnis

tel: 0187-481431

Extra informatie

Schildersbedrijf Olofsen, gevestigd in Middelharnis op het eiland Goeree-Overflakkee, met jarenlange ervaring in het vak.
Als doel heeft Schildersbedrijf Olofsen uit Middelharnis voor ogen dat de klant koning is, wat zich uit in vakmanschap, kwaliteit, flexibiliteit en snelheid. Ons motto luidt daarom ook: Kwaliteit is ons visitekaartje!
Voorbeelden van ons werk kunt u onder andere vinden in:

Holland casino rotterdam
Stadhuis rotterdam
Nieuwbouw dura vermeer
Schildersbedrijf Olofsen uit Middelharnis geeft u een vakkundig advies op maat als het gaat om het aanbrengen van behang en het schilderen van het binnen- en buitenwerk van uw pand(en).

Na jarenlange ervaring in de branche is het duidelijk dat ook bedrijven een behoefte hebben aan een snelle en vakkundige oplossing voor de wanden van hun pand(en). Geen probleem; Schildersbedrijf Olofsen te Middelharnis heeft zich gespecialiseerd in het aanbrengen van hoogwaardig kwaliteit glasvezelbehang (glasvlies). Natuurlijk is dit voor particulieren ook een perfect alternatief voor standaard behang.
Schildersbedrijf Olofsen te Middelharnis bestaat uit een hecht en enthousiast team, waardoor we u altijd vakkundig en efficiënt te woord kunnen staan.

Omdat we een uitstekende en langdurige samenwerking met Lombardijen Interieur te Rotterdam hebben, maken we het voor u ook mogelijk om uw woning te voorzien van tapijt, laminaat en gordijnen.
We zijn werkzaam in geheel Nederland.

Heeft u interesse/vragen? U kunt altijd een offerte aanvragen. We komen na aanleiding hiervan bij u langs om u een vrijblijvend advies op maat te geven.
Of neem gewoon direct contact met Schildersbedrijf Olofsen uit Middelharnis op.

Specialiteit
  • Service
  • Gratis offerte
  • Geen voorrijkosten
  • Behang
  • Glasvlies glasvezel
  • Smart paper
  • Schilderen
  • Stucwerk
  • Sauswerk