Schildersbedrijf Bonema


uit Middelstum


U bevindt zich hier: » Middelstum » Schildersbedrijf Bonemabedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Bonema
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf Bonema
Oude Schoolsterweg 14
9991CR Middelstum

tel: 0595-552939

Extra informatie

Schildersbedrijf Bonema in Middelstum is een erkend schildersbedrijf dat alle facetten van het vakgebied beheerst. Ons bedrijf heeft daarom in de loop der jaren een tevreden klantenkring opgebouwd. We werken ook volgens het Sikkens HuisSchilderPlan® concept. Jarenlang zorgeloos onderhoud gegarandeerd en afgestemd op uw wensen.
Voor elke sector hebben we gespecialiseerde vakmensen. Schilderwerk is al sedert de oprichting de belangrijkste pijler van ons bedrijf. Overbodig te zeggen dat wij over het vakmanschap en de verfkennis beschikken om elke opdracht voor binnen- en buitenwerk tot in de puntjes uit te voeren. Ons restauratieschilderwerk aan de eeuwenoude gebouwen is daar een voorbeeld van. Desgewenst verstrekken wij voor binnen-en buitenwerk een totaal-kleuradvies.
Schildersbedrijf Bonema geeft garantie op hun schilderwerk en kiezen om die reden voor verfproducten die uitsluitend hoogwaardige en doorgaans duurdere grondstoffen bevatten.

Glas is er in vele soorten en maten. Zoveel wensen, zoveel smaken en zoveel toepassingen. Of u nu op zoek bent naar enkele of dubbele beglazing voor bijvoorbeeld een schuurdeurtje, of op maat geleverd glas voor een complete woning of bedrijfspand. Wilt u veiligheidsglas, brandvertragend glas, gematteerd glas, enkele of dubbele beglazing, Hoogrendementsglas (HR++), Vierseizoenenglas, hardglazen deuren, speciale dakbeglazing (serres), emaile glas, glazen borstweringen of spiegels? Schildersbedrijf Bonema kan het voor u leveren en natuurlijk ook vakkundig plaatsen.
Elke wanddecoratie die u maar bedenkt kunnen we voor u verzorgen. Een aantal voorbeelden zijn: behangen, decoratieve wandafwerking, aanbrengen van structuur, plakken van glasvlies of verwerken van mooie sierlijsten.
Met al deze werkzaamheden hebben we veel ervaring. Natuurlijk kunnen wij u ook deskundig advies geven over kleuren, materialen of toepassingen daarvan. We doen dit graag, want wij vinden dat gewoon vanzelfsprekend.

Voor het buitenschilderwerk kunnen wij een kostenbesparend Meerjaren Onderhoudssysteem ontwerpen, waarbij wij het volledige toezicht over het schilderwerk houden, zodat de opdrachtgever er verder geen omkijken naar heeft. Samen met Sikkens, Huis-Schilder-Plan en Schildersbedrijf Bonema. Hiermee willen wij maar zeggen dat bij ons het vakmanschap op moderne leest is geschoeid.
U kunt het onderhoud van uw huis op hoofdlijnen aan ons uitbesteden. Wij maken dan in overleg een meerjarenplan, zodat u verzekerd bent van kwaliteitsbehoud op lange termijn.