Schildersbedrijf Veenstra


uit Musselkanaal


U bevindt zich hier: » Musselkanaal » Schildersbedrijf Veenstrabedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Veenstra
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf Veenstra
Sluisstraat 106
9581 JE Musselkanaal

tel: 0599 417279

Extra informatie

Schildersbedrijf Veenstra is specialist in schilder- en renovatiewerken voor zowel de particuliere als zakelijke markt.
Op deze internetsite vind je meer informatie over de organisatie van Schildersbedrijf Veenstra , lopende en uitgevoerde projecten, de diensten etc.
Je kunt zonodig contact opnemen via email of gewoon bellen. Langskomen kan natuurlijk ook!

De oorsprong van ons bedrijf ligt al voor de eerste wereldoorlog, de exacte datum is niet bekend. In 1962 is het toenmalig bedrijf overgenomen door de Familie G.J. Bos uit Nieuweschans en zij hebben er een bv van gemaakt. Het bedrijf stond tot 1991 bekend als Schildersbedrijf G.J. Bos b.v. met een vestiging in Winschoten en Nieuweschans.

In 1991 is het bedrijf overgenomen door de familie D. Veenstra uit Musselkanaal en is het bedrijf verder gegaan onder de naam Schildersbedrijf Veenstra b.v. gevestigd te Musselkanaal.

Bij Schildersbedrijf Veenstra werken plm. 38 medewerkers in eigen dienst. Daarnaast wordt samengewerkt met gespecialiseerde bedrijven voor niet voor ons alledaagse diensten.
De Organisatie is plat zodat de lijnen tussen management en uitvoering kort zijn. De projecten kunnen snel en adequaat worden aangepakt.

Alle medewerkers op de werken zijn opgeleide specialisten en hebben jarenlange ervaring in alles wat met ons werk te maken heeft zoals:
  • Vervangen van kozijnen, ramen, deuren, goten betimmeringen etc.
  • Deelvervanging van elementen
  • Onderhoudsschilderwerk
  • Nieuwbouwschilderwerk
  • Leveren en monteren beglazingen
  • Wandafwerking
  • Spuitwerk roerende zaken
Bovendien zorgen wij ook dat jonge mensen doormiddel van een leerovereenkomst de kans krijgen ons vak onder de knie te krijgen.