Schilderwerken Mijnheer


uit Nieuwleusen


U bevindt zich hier: » Nieuwleusen » Schilderwerken Mijnheerbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schilderwerken Mijnheer
Kalkovenweg 6
7711 GW Nieuwleusen

tel: 0529-481108

Extra informatie

Schilderwerken Mijnheer in Nieuwleusen
Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor schilderwerk, glaswerk, onderhoudswerk en spuitwerk. Ons schildersbedrijf kenmerkt zich door onze jarenlange ervaring op het gebied van schilderwerk. Met onze 6 medewerkers staan wij garant voor kwaliteit en een serieuze aanpak van ons werk. In onze eigen spuiterij spuiten wij kozijnen voor nieuwbouw, deuren, verwarmingen en complete keukens in elke gewenste kleur. Wij werken in een straal van ruim 20 kilometer rondom Nieuwleusen, in plaatsen als Zwolle, Staphorst, Dalfsen, Raalte, Nunspeet, Kampen en Balkbrug.
Schildersbedrijf 2 Schilderwerken Mijnheer is opgericht in 1954. Met inmiddels de 3e generatie, Richard Mijnheer, als eigenaar kunnen we wel zeggen dat we over een ruime ervaring op het gebied van schilderwerk beschikken. Ook zijn wij een erkend leerbedrijf. Zo geven wij het vak door aan de volgende generatie.

Op onze website vertellen wij u meer over wat wij voor u kunnen betekenen. Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op, of vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.
Over Ons

In 1924 is Hendrik de Groot begonnen met een schildersbedrijf in Den Hulst (nu Nieuwleusen).

In 1954 heeft de voorman Andries Mijnheer het schildersbedrijf overgenomen. Het schildersbedrijf werd uitgebreid met een winkel en werd voortgezet met 5 schilders aan de Burg. Backxlaan 111 te Nieuwleusen.
In 1974 heeft André Mijnheer dit bedrijf van zijn vader overgenomen. De winkel werd uitgebreid.

Schildersbedrijf 4 In 1998 zijn wij verhuisd naar het industrieterrein aan de Kalkovenweg 6 te Nieuwleusen. In dit nieuwe pand werd een spuiterij gebouwd voor het spuiten van kozijnen, deuren, verwarmingen, keukens, kasten enzovoorts.
In 2005 is het schildersbedrijf overgenomen door Richard Mijnheer. De winkel is aan de Burg. Backxlaan gebleven en is in 2002 overgenomen door Deco Home Kleine.

Schilderwerk
Zowel voor binnen- als buitenschilderwerk bent u bij Mijnheer Schildersbedrijf aan het juiste adres, of het nu gaat om renovatie, nieuwbouw of onderhoud. Wij werken met de beste producten, zodat u verzekerd bent van optimaal schilderwerk. Met onze ruime ervaring op het gebied van schilderwerk kunnen wij vrijwel alles, van het schilderen van monumentale panden tot het schilderen van een complete nieuwbouwwijk. Wij adviseren u natuurlijk ook graag bij het uitkiezen van de juiste kleuren en materialen, passend bij uw persoonlijke wensen op het gebied van schilderwerk.
Ook kleine beschadigingen door houtrot lossen wij voor u op. Na de reparatie brengen wij de verf op een vakkundige manier aan, zodat de kans op herhaling van houtrot miniem is.

Glaswerk
Schilderwerken Mijnheer verzorgt en levert alle gewenste beglazing voor bestaande bouw en nieuwbouw. Een ruit kapot? Wij lossen het snel voor u op.

U kunt bij ons onder andere terecht voor:
- veiligheidsglas
- brandvertragend glas
- dubbel glas
- enkel glas
- figuurglas
- HR++ glas

Behangen

De keuze in behang is de afgelopen jaren ontzettend hard gegroeid, van compleet wit tot kleurig barok. Een fleurige kinderkamer of een strak wit kantoor, vrijwel alles is leverbaar. Buiten het gewone papieren behang kunnen wij u ook van dienst zijn met andere opties, zoals glasvezel. We geven u graag advies over onze diverse mogelijkheden op het gebied van behang, zoals over de kleuren en materialen die het beste passen bij uw woonwensen.
Spuitwerk

In onze eigen spuiterij spuiten wij onder andere kozijnen voor nieuwbouw, deuren, verwarmingen, kasten en zelfs complete keukens voor meubelmakerijen. Wij doen dit in opdracht in elke gewenste kleur, waarbij ook spuitwerk in meerdere kleuren mogelijk is.
BTW-TARIEF

Lager BTW-tarief voor woningen van 2 jaar en ouder
Normaal is het BTW-tarief in Nederland 19%. Voor o.a. schilderwerk, stucwerk of behangerswerk aan woningen die minimaal 2 jaar oud zijn, geldt een verlaagd BTW-tarief van 6%. Maar wat verstaat deze regeling nu precies onder het begrip 'woning' en wat betekent 'minimaal 2 jaar oud'? Wij geven u wat meer informatie.

Wat is een woning?
Woningen zijn onroerende zaken die bestemd zijn voor permanente bewoning door particulieren. Ook tijdelijk leegstaande woningen vallen hieronder. Het maakt niet uit of de onroerende zaak eigendom is van de bewoner of dat hij de woning huurt.

Ook bij een (semi-)permanent verblijf in bijvoorbeeld een bejaarden-, verpleeg- of zorginstelling, worden de ruimten in die instelling die ter beschikking staan van de bewoner aangemerkt als woning.
Als woning zijn verder aan te merken: de aanleunwoning, de studentenflat, het klooster voor zover in gebruik voor permanente bewoning, en de zogenoemde tweede woning als permanente bewoning daarvan is toegestaan.

Garages, schuren, serres, aan- en uitbouwen, tuinhekken en dergelijke behoren tot een woning als zij op hetzelfde perceel als de woning staan. Garages die tot hetzelfde gebouwencomplex behoren als de woningen (bijvoorbeeld parkeergarages onder flatgebouwen die door particulieren worden bewoond) worden ook tot de woning gerekend.
Niet als woning aan te merken zijn:

- bedrijfsgebouwen en -ruimtes
- afzonderlijke garageboxen
- vakantiewoningen als permanente bewoning niet is toegestaan
- hotels/pensions
- woonboten/woonwagens
- asielzoekerscentra
- ziekenhuizen
- internaten
Panden die tegelijkertijd als woning en als bedrijfspand worden gebruikt (bijvoorbeeld woon/winkelpanden), mogen in hun geheel als woning worden aangemerkt. Hierbij geldt als voorwaarde dat het pand voor meer dan 50% voor particuliere bewoning in gebruik is. Als een pand voor minder dan 50% als woning in gebruik is, dan mag dat woondeel voor de toepassing van het tarief worden afgesplitst.

Wanneer is een woning 2 jaar of ouder?
Voor de beoordeling of een woning minimaal 2 jaar oud is, is bepalend de begindatum van het bouwjaar volgens de gemeentelijke administratie op grond van de Wet Waardering Onroerende Zaken (WOZ). Het bouwjaar van de woning is het jaar waarin de woning wordt opgeleverd; het begin van het bouwjaar is dan op 1 januari van het jaar van oplevering van de woning.

Bij een pand dat niet vanaf het begin als woning in gebruik is geweest, bepaalt het tijdstip waarop het pand voor het eerst als woning in gebruik is genomen of de woning minimaal 2 jaar oud is. Denk bijvoorbeeld aan een oud monumentaal pakhuis dat tot een appartementencomplex is omgebouwd.
Wanneer een woning in verschillende stadia tot stand is gekomen, moet de woning voor minimaal 50% bestaan uit delen die 2 jaar of ouder zijn.

Om het BTW-tarief van 6% te mogen toepassen moet de schilder, stukadoor of behanger kunnen aantonen dat de woning minimaal 2 jaar oud is. Hij kan dit doen met bijvoorbeeld een schriftelijke verklaring van de opdrachtgever.
Vragen staat vrij!
Is uw situatie speciaal en/of weet u niet zeker of uw woning in aanmerking komt voor deze regeling? Schilderwerken Mijnheer geeft graag antwoord op uw vragen over het voordelige BTW-tarief.