Schildersbedrijf Applica Mostert


uit Nijkerk


U bevindt zich hier: » Nijkerk » Schildersbedrijf Applica Mostertbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Applica Mostert
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf Applica Mostert
Rotsvlinder 92
3863 GL Nijkerk

tel: 06 - 48499227

Extra informatie

Uw Schilder in Nijkerk
Applica Mostert is een betrouwbaar en vakkundig schildersbedrijf voor Nijkerk en omgeving. Wij leveren zowel binnen- als buitenschilderwerk voor bedrijven en particulieren.
Bij Schildersbedrijf Applica Mostert in Nijkerk staat professionaliteit en kwaliteit voorop. Ons werk kenmerkt zich door:
  • Een persoonlijke en flexibele aanpak
  • Gedegen en duurzaam vakwerk
  • De mogelijkheid tot persoonlijk kleuradvies
  • Oog voor minimale overlast voor de klant
  • Een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit
  • Gebruik van hoogwaardige materialen met een lange levensduur
Naast schilderwerk, is Schildersbedrijf Applica Mostert in Nijkerk ook gespecialiseerd in bijkomstige werkzaamheden als:
(glasvezel)behangen, buitengevels texen en het onderhoud van bestaand schilderwerk.
Deskundig advies

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Schildersbedrijf Applica Mostert terecht voor deskundig advies over binnen- of buitenschilderwerk. Wij bekijken de staat van het huidige schilderwerk, het kit- en plamuurwerk en eventuele houtrot. In een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en de mogelijkheden. Vervolgens geven wij u een gedegen advies over de werkzaamheden die nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Wanneer er onverhoopt meerwerk nodig blijkt, wordt u daar tijdig over geïnformeerd. U kunt, in overleg met Schildersbedrijf Applica Mostert, zelf beslissen of u het meerwerk wilt laten uitvoeren.
Offerte

Woont u in een straal van 60 kilometer rond Nijkerk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. In een persoonlijk gesprek leggen wij u graag onze mogelijkheden voor. U kunt ook vandaag nog online een offerte aanvragen.